Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix skjuler film og serier uden danske undertekster

Netflix skjuler film og serier uden danske undertekster

25/12/2020 | Flixfilm

Netflix skjuler film og serierStreamingtjenesten Netflix har tusindvis af film og serier i deres udvalg, som hele tiden bliver udvidet, men vidste du, at det ikke er alle titler du kan streame hvis du har standardindstillingerne?

Netflix skjuler nemlig alle film og serier uden danske undertekster og tale, og hvis dine engelske sprogkundskaber er habile går du dermed glip af hundredvis af titler.

I denne artikel viser vi dig hvordan du får adgang til det fulde Netflix-udvalg.

Hvis du har oprettet Netflix med standardindstillingerne så er brugerfladen på dansk og dermed er en masse underholdning fjernet fra din bruger. For at får adgang til alle titler skal man derfor ændre sproget på sin profil og brugerflade til engelsk.

Årsagen til, at Netflix skjuler film og serier for deres danske brugere er fordi at streamingtjenesten mener, at det giver en bedre brugeroplevelse hvis man med sin danske profil kun kan se og søge frem til film og serier med danske undertekster.

Artiklen fortsætter under annoncen

Blandt titlerne, som ikke kan streames hvis brugerprofilen er indstillet til dansk er ‘The Spectacular Spider-Man‘, ‘RRR‘ og ‘The Guest‘. Selvom de skjulte titler ikke har danske undertekster, så har de oftest engelske.

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 14 – 2024)

Det er hovedsageligt internationale film og serier fra lande som Korea, Japan, Tyrkiet, Filippinerne og Thailand, som holde skjulte. Der findes ikke en komplet liste med alle de hemmelige titler, men da Flixfilm seneste lavede en liste var der over 175 skjulte film og serier.

Sådan skifter du sprog på din Netflix-profil og ser alle de skjulte film og serier;

guide 3

Log ind på www.netflix.com og klik på “Konto” øverst til højre.

Artiklen fortsætter under annoncen

guide 2

Gå til “Min Profil” nederst på siden. Klik på “Sprog” for at ændre sprogindstillinger.

guide 1

Vælg “Engelsk” og klik på “Gem”.

Du har nu afspille alle de skjulte film og serier på Netflix Danmark.
Skriv kommentar