Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix skodder nyt show med Louis C.K.

Netflix skodder nyt show med Louis C.K.

11/11/2017 | Flixfilm

I sidste uge droppede Netflix skuespilleren Kevin Spacey fra ‘House of Cards’grundet anklager om en sexskandale. I denne weekend er det komikeren Louis C.K., som er i skudlinjen ligeledes grundet anklager om sexchikane og det der er værre, hvilket har fået streamingtjenesten Netflix til at droppe et kommende show med den populære komiker.

Det skriver det amerikanske medie Deadline.

I februar 2017 kunne Netflix annoncere, at de ville lave to nye stand-up-shows med Louis C.K., som i pressemeddelelsen blev kaldt “en af de mest innovative komikere og first-mover i denne nye æra af stand-up.”. Første show ‘2017’ fik premiere i april, men nu har Netflix meddelt at der ikke kommer flere show med komikeren på streamingtjenesten.

Årsagen er at Louis C.K. er blevet beskyldt for at have onaneret foran utallige kvinder og komme med seksuelle tilnærmelser. Komikeren har indrømmet og beklaget, men dette er ikke godt nok for Netflix.

LÆS OGSÅ   Se trailer til Zack Snyders zombiefilm 'Army of the Dead'

Artiklen fortsætter under annoncen

En talsperson fra Netflix udtaler; Louis uprofessionelle og uhensigtsmæssige adfærd mod kvindelige kolleger har fået os til at beslutte ikke at producere den anden stand-up special, som var planlagt.”

Netflix meddeler dog, at showet ‘2017‘ som have premiere tidligere på året og øvrige eksisterende shows med Louis C.K. på streamingtjenesten ikke vil blive fjernet fra udvalget.    Skriv kommentar