Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix skruer ned for antallet af afsnit

Netflix skruer ned for antallet af afsnit

06/08/2018 | Flixfilm

Netflix-serier har været notorisk kendt for at have 13 episoder i hver sæson, men det tyder på at serierne bliver kortere i fremtiden.

Det antyder Cindy Holland, VP for originalt indhold hos streamingtjenesten Netflix.

Til dette års Television Critics Association udtalte Holland, at da Netflix begyndte at lave original serier med tredjeparts-selskaber var streamingtjenesten “tvunget” til at lave 13 episoder, som var normen fra kabel-tv.

Netflix har mellemtiden skabt sit eget filmstudie og er ikke længere bundet til at lave 13 afsnit i hver sæson. Nu er det normalt at en sæson ikke er mere end 10 episoder, lyder det fra Cindy Holland.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der har tidligere været kritik af Netflix for at trække serier i langdrag og halvere spændingsniveauet over for mange episoder. Derfor er nyheden om det lavere antal afsnit sandsynligvis noget som Netflix-medlemmer værdsætter.

LÆS OGSÅ   10 Oscar-belønnede film på Netflix

Netflix første serier som ‘House of Cards’ og ‘Orange Is the New Black’ har stadig relativt mange afsnit i hver sæson, men dette er som nævnt grundet kontraktlige forpligtelser. Nyere serier som ‘Stranger Things’ og ‘Anne With an E’, der er serier som Netflix selv producerer, er derimod kortere.

Første sæson af ‘Iron Fist’ blev i særdeleshed kritiseret for at trække historien i langgdrag. Derfor har Netflix også meldt ud at den kommende anden sæson blot bliver på 10 episoder – mod 13 afsnit i første sæson.
1 kommentar til Netflix skruer ned for antallet af afsnit

  1. Laur - kl. 23:00, 07-08-2018:

    Hvad med the seven dadly sins resten af sæson 2 kammer ikke der er mange som vil blive skuffet hvis resten ikke kommer

Skriv kommentar