Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix skruer op for budgettet efter successerier

Netflix skruer op for budgettet efter successerier

26/11/2020 | Flixfilm

england film serierSerierne ‘The Crown‘, ‘The Witcher‘ og ‘Sex Education‘ har fået enorm global succes og fælles for dem alle er at de er udviklet og produceret i England.

Derfor har Netflix valgt, at skrue gevaldigt op for budgettet til udviklingen af engelske serier.

Lidt over 6 milliarder danske kroner har Netflix skudt i produktionen af nye serier. Det er 100% mere end sidste år.

Det fortæller Netflix til det amerikanske medie Deadline.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Storbritannien er et utroligt vigtigt marked for Netflix, og vi er stolte over at øge vores investering i de kreative brancher,” lyder det fra Netflix.

England er Netflix’ største marked udenfor hjemlandet USA og derfor er det vigitgt for streamingtjenesten at stå stærkt i markedet og indgå samarbejder med den lokale film- og serieindustri.

“‘The Crown’, ‘Sex Education’ og ‘The Witcher’ er blandt de shows, som er blevet lavet i Storbritannien i år og vil blive set af hele verden. Og disse shows er et vigtigt bevis på den store talentmasse, der findes i landet,” pointerer Netflix.

LÆS OGSÅ   Netflix arbejder på 'Ghostbusters'-serie

Foruden allerede nævnte serier kan der også nævnes ‘Too Hot To Handle‘, ‘American Murder: The Family Next Door‘ og ‘Black Mirror‘ – alle titler med rødder i England.

Netflix har endvidere indgået eksklusive samarbejde med Peter Morgan, skaberen af ‘The Crown’, samt Charlie Brooker, der er ophavsmanden til den dystopiske antologiserie ‘Black Mirror’.
Skriv kommentar