Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix skruer op for reality-programmerne

Netflix skruer op for reality-programmerne

10/08/2021 | Flixfilm

realityToo Hot To Handle‘, ‘Queer Eye‘, ‘Love is Blind‘ og ‘Tidying Up with Marie Kondo‘ er bare få af de mange reality serier, som Netflix har lanceret de seneste år.

Nu er streamingtjenesten imidlertid klar til at opruste med flere programmer indenfor genren, som er blevet utrolig populær blandt medlemmerne.

Reality er faktisk så stort at Netflix har lanceret et dedikeret site hvor man kan ansøge om at være med i mange af programmerne.

Men mere er som sagt på vej for streamingtjenesten har lige bekræftet, at der er nye sæsoner på vej af ‘The Circle‘, ‘Indian Matchmaking‘ og ‘The American Barbecue Showdown‘, samt premieren på det helt nye show; ‘Roaring Twenties’.

Status og strategi ramler sammen i det sociale eksperiment af en konkurrence i ‘The Circle’, hvor onlinespillere flirter, får venner og faker sig vej til præmien på 100.000 dollars. Her kan Netflix afsløre, at ikke bare én ny sæson er på vej, men to.

LÆS OGSÅ:   Se trailer til sidste sæson af 'The Umbrella Academy'

Artiklen fortsætter under annoncen

I ‘Indian Matchmaking’, som snart er klar med sæson 2, skal matchmaker Sima Taparia guide sine kunder i USA og Indien gennem forberedelserne til et arrangeret ægteskab og giver et indblik i denne skik i en moderne tidsalder.

Sidste, men ikke mindst skal otte af USA’s dygtigste grillentusiaster atter kæmper om titlen som amerikansk grillmester i den hårde men venlig konkurrence ‘The American Barbecue Showdown’. Sæson 2 er lige på trapperne.

Det nye show ‘Roaring Twenties’ følger en gruppe unge i starten af 20’erne fra Austin, Texas, som skal finde ud af hvad det vil sige at være voksen – med alt hvad det indebærer.
Skriv kommentar