Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix: Slå automatisk video-afspilning fra/til

Netflix: Slå automatisk video-afspilning fra/til

28/01/2014 | Flixfilm

netflix auto afspilning dkDen automatiske afspilningsfunktion (auto-play) på Netflix hvor et nyt afsnit af en serie automatisk starter efter 10 sekunder, har været til megen diskussion. Mens mange elsker funktionen, da det ikke kræver man rejser sig for at skifte episode, har funktionen også fået meget kritik da flere medlemmer føler sig tvunget til at blive ved med at se Netflix. Nogle mennesker kan simpelthen ikke stoppe med at se en serie når først de er gået i gang.

Hvis du har svært ved, at stoppe når først du er begyndt på et afsnit af f.eks. House of Cards, så er der nu hjælp at hente. Netflix har netop lanceret en funktion således det er muligt, at slå den automatiske video-afspilning fra, således en serie ikke automatisk starter et nyt afsnit. Funktionen er tilgængelig på Netflix.dk og virker umiddelbart kun når der ses film eller serier via hjemmesiden. Funktionen er ligeledes tilknyttet profilen, så hvis man ønsker, at ændringen skal gælde for alle profiler bliver man dermed nødt til, at logge ind med hver især og skifte indstilling.

LÆS OGSÅ:   Se de første billeder fra den sidste sæson af 'The Crown'

Sådan slår du den automatiske video-afspilning fra eller til:

1. Log ind på Netflix.dk.
2. Gå ind på “Din konto“.
3. Under punktet “Din Profil” tryk på “Afspilningsindstillinger”.
4. Fjern fluebenet ved “Afspil næste episode automatisk” under “Præferencer”.

Hvis du har fulgt ovennævnte punkter vil auto-play hermed være slået fra. Hvis du på et senere tidspunkt ønsker, at aktivere funktionen igen, skal der blot sættes et flueben i punkt nr. 4.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den automatiske afspilnings-funktion er som standard aktiveret hos alle medlemmer. Man behøver dermed ikke foretage sig noget hvis man fortsætter, at benytte funktionen.
Skriv kommentar