Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix slår ned på konto-deling

Netflix slår ned på konto-deling

12/03/2021 | Flixfilm

netflix konto deling snydDeler du dit Netflix-abonnement med venner og familie, så kan det være du snart bliver bombarderet med beskeder fra dem.

Netflix har nemlig lanceret en ny funktion, som gerne skulle forhindre at kontoer bliver delt med andre end ejeren/betaleren.

Det skriver det amerikanske medie The Verge.

Hvis Netflix mistænker en konto i at blive benyttet af andre end konto-ejeren, så vil de blive bedt om at verificere kontoen med en kode via email eller SMS.

Hvis ikke man kan verificere kontoen så vil det ikke længere være muligt, at streame film og serier, og man vil blive bedt om at oprette sin egen konto.

Artiklen fortsætter under annoncen

Beskeden lyder; “Er dette din konto? Hvis ikke du bor sammen med ejeren af denne Netflix-konto, så er du nødt til at oprette din egen.”

Funktionen kan naturligvis ikke dæmme op for al snyd. Man kan f.eks. blot vidersende verificeringskoden til venner og familie, men Netflix kan muligvis få fanget nogle få brodne kar.

LÆS OGSÅ:   En teenager forsøger at finde meningen i bittersødt ungdomsdrama; 'En del af dig'

Selv den mindste fangst er vigtig for Netflix – både økonomisk da streamingtjenesten går glip af abonnementskroner og forretningsmæssigt, da producenter af indhold ofte stiller store krav til sikkerhed og beskyttelse mod piratkopiering.

Det er dog ikke kun for at fange snyd, at Netflix har lanceret det nye tiltag – i hvert fald hvis man skal tro en talsperson fra Netflix.

Hvis man har været så uheldig at få stjålet eller hacket sin konto, så kan det nemlig også være medvirkende til at få stoppet de kriminelle til fortsat at benytte deres ulovligt erhvervet Netflix-abonnement.

Funktionen bliver netop nu testet i en række unavngivet lande og det er dermed usikkert om danske Netflix-medlemmer på nuværende tidspunkt kan løb ind i sikkerhedsforanstaltningen.
1 kommentar til Netflix slår ned på konto-deling

  1. Rud - kl. 08:00, 14-03-2021:

    Det er da noget fis at argumentet er at deling er snyd. Du betaler i abb for muligheden at bruge flere apparater på samme tid. Så er det da ligegyldig hvor apparatet står. Og den med hack, så er det da blot at ændre login koden. Netflix bliver mere og mere grådig og elendig i deres udvalg. De bør passe på medlems afgang ved konstant at virke diktatorisk.

Skriv kommentar