Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix slår konkurrenterne

Netflix slår konkurrenterne

11/04/2013 | Flixfilm

netflix-tv-danmarkFlere undersøgelser har allerede vist at Netflix har den største markedsandel og det største brand i Danmark. Den seneste undersøgelser fra Gallup, lavet for Berlingske, bekræfter tendensen og YouBio, HBO Nordic og Viaplay er langt bagefter. På seks måneder er 16 pct. af danskerne begyndt at streame film og serier på Netflix, mens kun 11 pct. bruger YouBio. Ud af 1.000 adspurgte svarer 29,7 pct. tilmed at de i husstanden har mindst ét abonnement blandt streamingtjenesterne som f.eks Netflix, Viaplay og YouBio. Hertil bruger 31,2 pct. desuden deres abonnement hver dag. Der er dermed ingen tvivl om at danskerne har taget streaming til sig.

Det kommer ikke bag på Claus Bülow Christensen fra firmaet GlobalConnect, at Netflix ligger klart i front på det danske streamingmarked. “Netflix har produktudviklet i årevis, og derfor er det en meget letanvendelig appetitlig produktpakke, de kan levere. Omvendt har de lokale aktører som HBO Nordic og YouBio kun haft meget lidt tid til at forberede sig,” siger han til Berlingske. Claus Bülow Christensen tilføjer dog, at selvom Netflix i øjeblikket har føretrøjen på, så bør de frygte konkurrenterne og ofte tilføje nyt indhold. ”Hvis Netflix ikke opper sig og skaber mere dynamisk indhold med flere af de populære danske serier, så har YouBio og andre danske udbydere en chance for at komme foran,” siger Claus Bülow Christensen til Berlingske.

LÆS OGSÅ:   Per Fly laver ny dansk krimiserie til Netflix; 'Reservatet'

Hos konkurrenten YouBio er man glade for den megen opmærksomhed der er på streamingmarkedet, men anerkender dog at Netflix har vundet første opgør. Derfor vil YouBio i fremtiden satse på dansk indhold og være den lokale spiller, der specifikt skal passe til danskerne. Ulf Lund, vicedirektør hos YouSee, forventer, at YouBio har erobret førstepladsen fra Netflix i løbet af det næste års tid.
Skriv kommentar