Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix frigiver trailer til sci-fi-thriller ‘Extinction’

Netflix frigiver trailer til sci-fi-thriller ‘Extinction’

12/07/2018 | Flixfilm

Netflix kan nu afslører, at sci-fi-filmen ‘Extinction’, der er instrueret af Ben Young (‘Hounds Of Love’) og har Michael Peña (‘Ant-Man’), Lizzy Caplan (‘Now You See Me 2) og Mike Colter (‘Luke Cage’) i hovedrollerne, får eksklusiv premiere på streamingtjenesten den 27. juli.

Netflix har samtidig sluppet en trailer, som kan ses nederst i artiklen.

‘Extinction’, som er skrevet af Eric Heisserer, som skrev manuskriptet til den prisvindende sci-fi ‘Arrival’ fra 2016, handler om en far, der har en tilbagevendende drøm, hvor han mister sin familie.

Hans mareridt bliver efterfølgende til virkelighed, da Jorden bliver invaderet af en ødelæggende kraft. Nu, hvor de må kæmpe for livet, finder han en hidtil ukendt styrke, der vil garantere deres sikkerhed.

LÆS OGSÅ   Netflix byder over to milliarder for 'Knives Out' 2+3 med Daniel Craig

Artiklen fortsætter under annoncen

På baggrund af traileren, lader det til at ‘Extinction’ byder på rigelige mængder spænding, katastrofeaction og mystik med besøg fra det ydre rum.

Science fiction-filmen skulle oprindeligt havde haft amerikansk premiere i januar 2018, men Universal Pictures valgte på daværende tidspunkt at tage filmen af plakaten af ukendte årsager. Netflix købte herefter de verdensomspændende eksklusive rettigheder til ‘Extinction’.

Se ‘Extinction’ på Netflix Danmark fra den 27. juli.    Skriv kommentar