Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix slukker definitivt håbet hos ‘Sense8’-fans

Netflix slukker definitivt håbet hos ‘Sense8’-fans

10/06/2017 | Flixfilm

I starten af juni 2017 meddelte streamingtjenesten Netflix, at der ikke vil blive lavet flere afsnit af sci-fi-serien ‘Sense8’ og sæson 2, som havde premiere den 5. maj, blev dermed den endegyldigt sidste.

Siden annonceringen har fans af serien dog kæmpet en brav kamp for at få Netflix til at genoverveje deres beslutning. Kampen er blevet udkæmpet på de sociale medier og i særdeleshed på Twitter hvor hashtagget #RenewSense8 har været flittigt benyttet.

Oftest sidder Netflix disse opråb overhørig, men der må åbenbart have været så stor opbakning, at Netflix har set sig nødsaget til at udsende endnu en besked, som fortæller at ‘Sense8’ definitivt er slut.

Beskeden, som blev udsendt på diverse sociale medier, kan læses nedenfor;

Artiklen fortsætter under annoncen

To our Sense8 family…

We’ve seen the petitions.
We’ve read the messages.
We know you want to #RenewSense8,
and we wish we could #BringBackSense8 for you.
The reason we’ve taken so long to get back to you is because we’ve thought long and hard here at Netflix to try to make it work but unfortunately we can’t.
Thank you for watching and hope you’ll stay close with your cluster around the world. #SensatesForever

Frit oversat til dansk, skriver Netflix, at streamingtjenesten har hørt folket og har gjort hvad de kan for at genoplive serien, men uden held.

LÆS OGSÅ:   Tredje og sidste sæson af 'Vikings: Valhalla' får snart premiere

Hvad der præcist stopper Netflix for at genoplive serien vides ikke, men flere medier har tidligere skrevet, at skuespillerne fra ‘Sense8’ er blevet frigivet fra deres kontakter og igang med andre projekter. Grunden kan dermed være, at det har været umuligt at samle skuespillerne til endnu en sæson.

Sense8 er en fortælling skabt af de kreative genier Lana Wachowski og Grant Hill (The Matrix, Cloud Atlas) og J. Michael Straczynski (Changeling, World War Z), der er centreret omkring otte personer fra forskellige steder i verden, der alle oplever et voldsomt syn, som knytter dem mentalt til hinanden.

Se ‘Sense8‘ sæson 1 og 2 på Netflix Danmark.
Skriv kommentar