Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix snupper ‘BlacKkKlansman’-skabers næste film med “Black Panther”

Netflix snupper ‘BlacKkKlansman’-skabers næste film med “Black Panther”

13/02/2019 | Flixfilm

da 5 bloods spike leeInstruktør Spike Lees (til venstre på billedet) seneste film ‘BlacKkKlansman’ er nomineret til seks Oscars – heriblandt bedste film og bedste instruktør.

Nu kan Netflix annoncere, at de har sikret sig de eksklusiv rettigheder til instruktørens næste film; ‘Da 5 Bloods’.

Det skriver streamingtjenesten i en pressemeddelelse.

Dramaet ‘Da 5 Bloods’ handler om en gruppe krigsveteraner fra Vietnam, som tager tilbage til junglen for finde deres tabte uskyld og sjæl.

Artiklen fortsætter under annoncen

Produktionen er endnu ikke begyndt, men Spike Lee kan afsløre, at skuespillerne Chadwick Boseman (til højre på billedet), Delroy Lindo og Jean Reno er sat på rollelisten.

Chadwick Boseman kendes i særdeleshed som superhelten Black Panther i filmen af samme navn samt ‘Avengers: Infinity War’.

Optagelserne af ‘Da 5 Bloods’ begynder så snart at Oscar-ræset er overstået i næste måned hvor Spike Lees seneste film ‘BlacKkKlansman’, som nævnt, er nomineret til seks priser.

LÆS OGSÅ   'The Hunger Games'-instruktør skal lave 'BioShock'-film til Netflix

‘BlacKkKlansman’ handler om en sort betjent, der går undercover hos Ku Klux Klan for at komme tæt på den altoverskyggende leder David Duke. Filmen har været Spike Lees største hit siden ‘Inside Man’ fra 2006.

Manuskriptet til ‘Da 5 Bloods’ skrives af Spike Lee samt Kevin Willmott. Det er samme duo, der også stod bag ‘BlacKkKlansman’.

Der er ingen oplysninger om hvornår ‘Da 5 Bloods’ forventes færdig og klar til streaming på Netflix.Skriv kommentar