Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix snupper Christopher Guests ‘Mascots’ mockumentar

Netflix snupper Christopher Guests ‘Mascots’ mockumentar

12/08/2015 | Flixfilm

Christopher-Guest-netflix-dkI en særdeles ordfattig pressemeddelelse har streamingtjenesten Netflix netop annonceret, at de har overtaget de eksklusive rettigheder til mockumentaren Mascots af Christopher Guest, som tidligere har stået bag Best In Show, A Mighty Wind, For Your Consideration samt medvirkede i klassikeren This Is Spinal Tap fra 1984.

Det er meget sparsomt med detaljer om filmen, som blot beskrives med teksten: “Velkommen til dramaet, intrigerne og den lejlighedsvise ophidselse ved Verdens 8. Mascot Association Championships, hvor en gruppe ‘usædvanlige’ mænd og kvinder med store hoveder og lodne dragter, konkurrerer om at vinde den prestigefyldte Gold Fluffy Award og blive kronet som den bedste maskot i verdenen.”

Der røbes intet om rollelisten, men i følge flere medier kan det forventes at Christopher Guests selv medvirker i Mascots. Hvorvidt han får følgeskab af sine sædvanlige kollegaer Harry Shearer, Michael McKean, Catherine O’Hara og Eugene Levy vides endnu ikke.

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 47 – 2023)

Mascots beksrives som værende en mockumentary, hvilket er en film, som lader til at være dokumentar, men som blot er fiktion. Af kendte mockumentarfilm kan der blandt andet nævnes komedie Borat fra 2006 med den britiske komiker Sacha Baron Cohen i front.

Mascots får premiere eksklusivt på Netflix Danmark i 2016.

Artiklen fortsætter under annoncen

Basic RGB
Skriv kommentar