Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix snupper serie fra konkurrenten

Netflix snupper serie fra konkurrenten

02/11/2022 | Flixfilm

Det hører til sjældenhederne at Netflix overtager serier fra konkurrerende streamingtjenester.

Det er dog tidligere sket med temmelig stor succes med blandt andet ‘Lucifer‘, ‘You‘ og senest ‘Manifest‘, som lukker og slukker efter at Netflix har lavet en fjerde sæson.

Nu kan streamingtjenesten imidlertid afsløre, at de har overtaget rettighederne til den amerikanske komedieserie ‘Girls5eva’, som ellers har haft hjemme hos streamingtjenesten Peacock.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det bekræfter Netflix i en pressemeddelelse.

‘Girls5eva’ handler om fire kvinder, der var en del af en pigegruppe ved navn Girls5eva, som fik et one-hit-wonder og kortvarigt var meget populære i 00’erne, Nu genforenes kvinderne dog i et forsøg på at finde musikalsk succes igen og gøre et comeback.

LÆS OGSÅ:   Det bliver nemmere at ændre undertekster på Netflix

I forbindelsen med at Netflix har snuppet serien fra Peacock, så overtager streamingtjenesten rettighederne til de to første sæsoner, som vil kunne streames snarest muligt, mens at der også vil blive udviklet en tredje sæson.

Serien er produceret af Tina Fey (’30 Rock’, Mean Girls’) og har fået rigtig gode anmeldelser, samt Emmy-nomineret i 2021, men Peacock var nødsaget til at prioritere andre shows og derfor løb Netflix med rettighederne.

Komedieserien har Sara Bareilles, Renée Elise Goldsberry, Busy Philipps og Paula Pell i hovedrollerne som pigegruppen Girls5eva.1 kommentar til Netflix snupper serie fra konkurrenten

  1. Ben Alex - kl. 10:27, 06-02-2023:

    “Din konto er sat i bero” siger en pop-up rude, der beder mig om at opdatere mine oplysninger etc. Hvad går det ud på? Jeg betaler den 9. i hver måned mit abonnement – også i januar.
    Ønsker en forklaring! Tak

Skriv kommentar