Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix søger skuespillere til A Series Of Unfortunate Events

Netflix søger skuespillere til A Series Of Unfortunate Events

03/12/2015 | Flixfilm

Drømmer du om at blive skuespiller – tilmed i en Netflix-serie, så har du nu muligheden, for streamingtjenesten og produktionsselskabet Take5 søger netop nu skuespillere til serien Lemony Snicket – En Ulykke Kommer Sjældent Alene (A Series Of Unfortunate Events), som Netflix sidste år kunne afsløre, at de havde købt rettighederne til.

Du tænker muligvis hvilken interesse denne nyhed har for os her i Danmark, da Netflix-serier oftest er amerikanske, men de søger faktisk skuespillere fra hele verden, så uanset om man sidder i New York eller Nykøbing, så har man altså en chance for at besætte en rolle.

Serien handler om de forældreløse børn Violet, Klaus og Sunny, der på flugt fra den onde Grev Olaf, som vil have fat i deres formue, må igennem en række prøvelser for at afsløre hemmeligheden om hvad der var skyld i deres forældres død. Det er børnene Violet og Klaus som der lige nu søges skuespillere til. Man skal være mellem 10-14 år gammel.

For at komme i betragtning til en rolle, skal man blot filme sig selv med smartphone, computer eller video kamera og uploade videoen på hjemmesiden her: Link. Hvis man er så heldig at lande en rolle, skal man en tur til Canada, da optagelserne begynder i Vancouver til marts 2016.

LÆS OGSÅ   Netflix aflyser 'The Bastard Son & The Devil Himself' efter en sæson

Artiklen fortsætter under annoncen

Lemony Snicket – En Ulykke Kommer Sjældent Alene (A Series Of Unfortunate Events) er skrevet Daniel Handler og der er udgivet 13 bøger i serien, som tilsammen er blevet solgt i over 65 millioner eksemplarer og oversat til 43 sprog.

Historien om Lemony Snicket er tidligere blevet filmatiseret i 2004, hvor skuespillere som Jim Carrey, Meryl Streep og Jude Law medvirkede. Filmen blev produceret af Paramount Pictures, som ligeledes vil arbejde sammen med Netflix om den nye serie.

Hvornår A Series Of Unfortunate Events får premiere på Netflix Danmark er endnu ikke offentliggjort.2 kommentarer til Netflix søger skuespillere til A Series Of Unfortunate Events

  1. Smilla - kl. 11:36, 19-06-2017:

    Jeg har lavet 2 rolle spil… er ikke erfaren, men vil meget gerne prøve.

  2. Younes - kl. 20:10, 15-07-2022:

    Hej, jeg vil rigtig gerne være med i en serie/film i Netflix
    Jeg håber i kan vælge mig til en af jeres filme/serier

Skriv kommentar