Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix: Spørgsmål og svar (#2)

Netflix: Spørgsmål og svar (#2)

12/07/2019 | Flixfilm

Til trods for at Netflix har været i Danmark i en længere årrække modtager Flixfilm hver uge mange spørgsmål fra vores læsere vedrørende streamingtjenesten.

I denne artikel samler vi op på de mest hyppige spørgsmål og bevarer på alt fra pris, opsigelse, reklamer, hvem der laver underteksterne og om man kan bruge Netflix i udlandet.

Har du ét spørgsmål, som ikke besvares nedenfor, skal du være velkommen til at stille det i kommentarfeltet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvor ofte kommer der nye film og serier på Netflix?

Streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg hvilket betyder at der hele tiden bliver tilføjet nye film og serier til biblioteket. Det er oftest hver eneste dag, at der er premiere på nyt indhold. Hold øje med Flixfilm.dk, som giver et overnlik over de seneste tilføjelser på Netflix.

Hvilket tidspunkt/klokkeslæt har originale serier og film fra Netflix premiere?

Der er ingen grund til at holde sig vågen om natten hvis man venter på en ny sæson ‘Stranger Things’, ‘Dark’ eller ‘The Rain’. Alle Netflix-titler får nemlig premiere klokken 09 om morgenen og umiddelbart herefter ligger de klar til streaming.

Hvorfor er en film eller serie ikke længere tilgængelig på Netflix?

Som tidligere beskrevet har Netflix et dynamisk udvalg, som hele tiden byder på nye film og serier, men det betyder desværre også at ældre titler fjernes løbende fra udvalget. Det er derfor ikke sikkert, at du længere vil kunne finde din yndlingsfilm eller serie på tjenesten. Det gælder dermed om at få set de film og serier man vil mens de stadig er tilgængelige.

Det er desværre ikke muligt for Flixfilm at oplyse hvornår pågældende titler forsvinder fra Netflix.

Hvorfor er der flere film og serier på Netflix i USA?

Streamingtjenesten Netflix blev lanceret i USA i 2010, mens Netflix blev lanceret i Danmark i 2014. Dette har naturligvis givet amerikanerne et forspring i at udbygge udvalget af film og serier på hjemmemarkedet.

Hvorfår har Netflix ikke det samme udvalg i alle lande?

Netflix har tidligere meldt ud, at de arbejder på at de samme film og serier skal være tilgængelige i alle lande. Samtidig fortalte streamingtjenesten, at den ikke var interesseret i rettigheder til bestemte titler, hvis ikke de kunne få lov til at vise dem i alle lande. Deres vision er endnu ikkeslået helt igennem, men i takt med at gamle rettighedsaftaler udløber og at overvejende alle egenproduceret indhold fra Netflix får premiere i alle lande, er streamingtjenesten godt på vej.

Hvonår kom Netflix til Danmark?

Netflix blevet lanceret i Danmark i 2014 efter at have været tilgængelig i USA i flere år. Først som en udlejningstjeneste hvor de sendte DVD’er med posten og fra 2010, som internettjeneste med mulighed for streaming online af film og serier.

Kan jeg bruge Netflix i udlandet?

Ja, man kan godt bruge Netflix i udlandet og det kræver ikke et særskildt abbonnement. Hvis du har abonnement til Netflix Danmark kan du dermed godt bruge din konto til at se Netflix på din rejse til udlandet.

Du kal dog være opmærksom på, at i udlandet får du adgang til det pågældende lands udvalg og det er dermed ikke sikkert at du kan se de samme film og serier som i Danmark.

LÆS OGSÅ   'Time to Hunt' kvitter biografen og kommer direkte på Netflix

Hvad koster Netflix?

Det kræver et abonnement for at kunne se Netflix og man kan vælge i mellem tre forskellige således der gerne skulle være et som passer til ens behov. Med alle abonnementer får du ubegrænsede serier og film på så mange enheder, du vil. De tre abonnementer er:

Basis: Se Netflix på 1 skærm ad gangen i SD. Download videoer på 1 telefon eller tablet. Koster 79 kr. om måneden.

Standard: Se Netflix på 2 skærme ad gangen. Mulighed for HD. Download videoer på 2 telefoner eller tablets. Koster 99 kr. om måneden.

Premium: Se Netflix på 4 skærme ad gangen. Mulighed for HD og Ultra HD. Download videoer på 4 telefoner eller tablets. Koster 129 kr. om måneden.

Man vælger selv hvilket abonnement man vil have ved oprettelse og hvis ens behov ændre sig, kan man altid skifte til et andet abonnement.

Hvordan opsiger man Netflix?

Hvis du ikke længere ønsker at se film og serier på Netflix, så er det meget simpelt at opsige sit abonnement. Man behøver hverken ringe til dem eller sende dem et anbefalet brev eller mail – alt kan klares online med et par få klik.

I denne artikel have vi beskrevet hvordan du stopper dit abonnement til Netflix: Opsigelse af abonnement til Netflix.

Er der reklamer på Netflix?

Nej, streamingtjenesten Netflix har alle dage været reklamefri og har ingen planer om at have reklamer i fremtiden.

Der er fejl i underteksterne. Hvem laver dem for Netflix?

Hvis du oplever stavefejl eller forkerte oversættelser i underteksterne på Netflix er det vigtig, at rapportere dem således streamingtjenesten har mulig for at rette fejlene. Der kan desværre ske fejl i oversættelserne, men underteksterne på film og serier bliver som hovedregel varetaget af professionelle firmaer, som Netflix hyrer til jobbet.

I 2017 lancerede Netflix dog også servicen HERMES, hvor streamingtjenesten søgte efter tekstere og oversættere fra hele verden – heriblandt Danmark. For at få jobbet hos Netflix skulle man bestå en række test som omhandlede alt fra oversættelse af slang til grammatik og identificering af lingvistiske og sproglige fejl.

Det er på nuværende tidspunkt ikke længere muligt at bliver oversætter hos Netflix.

Hvor finder jeg de nyeste film og serier på Netflix?

På Flixfilm.dk kan du helt gratis holde dig opdateret med de nyeste film og serier på Netflix. Flixfilm opdateres hele tiden og dermed kan du se de seneste premierefilm og serier, så snart de er tilgængelig på streamingtjenesten.

Hver uge laver Flixfilm også en samlet oversigt over ugens nye film og serier. Find tidligere ugelister her.

Du kan finde flere spørgsmål og svar i en ældre artikel fra Flixfilm, som blev publiceret i 2013: Læs artiklen her.

Flixfilm har ingen tilknytning til Netflix Inc. og derfor skal besvarelserne ikke opfattes som endegyldige. Vi har besvaret spørgsmålene udelukkende på baggrund af erfaringer.7 kommentarer til Netflix: Spørgsmål og svar (#2)

 1. Jannik - kl. 23:05, 27-07-2019:

  Nu har jeg lige afsluttet sæson 4 af “How to get away with murder” og undre mig over hvornår sæson 5 vil være tilgængelig på Netflix, håber i kan hjælpe. Abstinenserne er allerede startet 🙂

 2. Kim v - kl. 18:28, 26-09-2019:

  Hej

  Hvornår kommer sæson 5 af the 100.

 3. Karina - kl. 00:21, 02-10-2019:

  Hvornår kommer sæson 2
  Af arthdal chronicles ?
  Samt outlander sæson 4= 5?

  Fantastiske serier

  Men det kunne være skønt med nogle datoer for de
  Kommende Sæsoner

  Kh
  Karina 4. wivi - kl. 18:02, 06-10-2019:

  Hej hvornår får netflix peaky blinders 5 ? Er da mærkeligt cmore har og i ikke har den

 5. Knud - kl. 22:20, 20-02-2020:

  Jeg skrevet mange gange men aldrig fået svar

  Så hvornår kommer sæson 5 af the 100

  Mvh
  Knud

 6. Jonna Christensen - kl. 15:33, 25-03-2020:

  Jeg har fået en mail fraNetflix hvor der står mit medlemskab slutter i dag og jeg skal opdatere mine
  Betalingsoplysninger, jeg er i tvivl om det er rigtig.
  Det har jeg aldrig været udsat for før???
  Mvh. Jonna Christensen

 7. Lillian hansen - kl. 16:31, 30-03-2020:

  Jeg har lige henter netflix
  Men det er ikke på dansk
  Kan ikle rette det
  Kan ikke se hvad sprog det er
  Vil gerne have hjælp
  På tlf 60703063
  Og betalt 129.00 kr
  På forhånd tak

  Skriv kommentar