Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix stadig populær hos danskerne

Netflix stadig populær hos danskerne

05/08/2015 | Flixfilm

netflix logo4I oktober 2012 kom den amerikanske streamingtjeneste Netflix til Danmark og selvom der nu er gået et par år, lader det ikke til at danskerne er blevet trætte af filmgiganten endnu. For i følge en ny undersøgelse foretaget af analyseinstituttet YouGov har Netflix det tredje bedste ry og brand blandt virksomheder i Danmark.

På de to øverste pladser i toppen af listen finder man de to danske mastodonter LEGO og Novo Nordisk, mens virksomhed som bl.a. Apple, Rema 100 og Vestas, og så alle ligger i den gode ende af virksomheder med positiv omtale. Det er i øvrigt tredje gang at Netflix Danmark indtager tredjepladsen, skriver MediaWatch.

Undersøgelsen er foretaget således at analysebureauet YouGov har spurgte folk; “Hvis du har hørt noget om “brandet” inden for de seneste to uger – gennem reklamer, nyheder eller på gaden, har det så været positivt eller negativt?”. Her har folk åbenbart hørt meget positivt om streamingtjenesten Netflix.

LÆS OGSÅ   'Dahmer' rammer seertal på over 1 milliard

Hvis man udelukkende kigger på mediabranchen, så placerer Netflix sig helt i toppen og på en førsteplads, foran velkendte medier som DR, DR2, TV 2 og HBO Nordic.

Artiklen fortsætter under annoncen

HBO Nordic er i øvrigt den eneste anden streamingtjeneste – foruden Netflix, der er placeret på listerne. Omtalen af streamingtjenesterne TV2 Play, Viaplay og Youbio er dermed ikke udpræget positiv, i følge undersøgelsen.Skriv kommentar