Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix stiger 10 SEK i Sverige

Netflix stiger 10 SEK i Sverige

09/05/2014 | Flixfilm

netflix sverige sweden prisDet har længe været rygtet at Netflix planlægger at hæve abonnementsprisen, men nu har streamingtjenesten taget det første skridt og hævet prisen i Sverige. Netflix har nemlig udsendt en mail til deres svenske medlemmer om, at det månedlige abonnement stiger fra 79 SEK til 89 SEK. Det skriver Dagens Media.

Netflix begrunder prisstigningen med at de er nødsaget til at hæve prisen for fortsat, at kunne tilføje flere film og serier til film-tjenesten.

Prisstigningen rammer dog ikke eksisterende medlemmer i første omgang. De beholder nemlig den nuværende pris de næste 2 år. Det er dermed kun nye medlemmer som nu skal slippe 10 SEK ekstra om måneden for at se Netflix.

LÆS OGSÅ   Efter kritik: Netflix udsætter doku om Harry og Meghan til 2023

Hvorvidt den danske abonnementspris ligeledes vil stige er usikkert på nuværende tidspunkt, men Netflix har dog generelt varslet prisstigninger for alle Netflix-medlemmer. Med stigningen på 10 SEK om måneden, minder den svenske månedspris nu om den danske hvis man omregner valutaen. Om vi i Danmark dermed allerede betaler nok for Netflix og derfor ikke kan forvente en højere pris er dermed usikkert.

Artiklen fortsætter under annoncen

Undersøgelser har vist at Netflix har over 1 mio. medlemmer i Sverige.Skriv kommentar