Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix stikker kæp i hjulet på ‘Inside Job’ sæson 2

Netflix stikker kæp i hjulet på ‘Inside Job’ sæson 2

09/01/2023 | Flixfilm

Selvom at man har fået lovning på at ens serie må forsætte med flere afsnit, så kan man ikke helt vide sig sikker når man er i folden hos streamingtjenesten Netflix.

Det må skaberne af animationsserien ‘Inside Job’ sande. Serien er netop blevet droppet af Netflix til trods at den fik grønt lys til flere afsnit.

Det afslører serien forfatter Shion Takeuchi og skaber Alex Hirsch på Twitter, som kan ses nederst i artiklen.

Første sæson af ‘Inside Job’ havde premiere i slutningen af 2022, men over sommeren 2023 kunne Netflix bekræfte, at den voksne animationsserie ville vende tilbage.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men nu har Netflix trukket deres beslutning tilbage. Det er ikke noget som vækker glæde hos forfatter Shion Takeuchi;

“Jeg er knust over at kunne fortælle, at Netflix har besluttet at aflyse sæson 2 af ‘Inside Job’. Gennem årene er disse karakterer blevet rigtige mennesker for mig, og jeg er knust over ikke at kunne se dem vokse op.”

“Reagan og Brett fortjente at få deres afslutning og endelig finde lykken og jeg ville have elsket at kunne dele, hvad der var i vente med jer alle. Til alle, der så med, tak fordi I kovarm med på turen. Selvom jeg er ked af det, hjælper det at vide, at der er mennesker derude, der bekymrede sig lige så meget om disse karakterer som mig,” lyder det fra Shion Takeuchi.

LÆS OGSÅ:   'Emily in Paris' sæson 4 kommer efter sommeren

‘Inside Job’ er en voksen animeret komedieserie om skyggeregeringen – og det dysfunktionelle hold, der dagligt håndtere verdens konspirationer for et akavet geni og hendes dysfunktionelle kollegaer. Øglemennesker? Virkelige! Månelandingen? Falsk!

Artiklen fortsætter under annoncen

Rollelisten bestod ikke af helt ukendte mennesker; Lizzy Caplan, Christian Slater og Clark Duke lagde stemmer til hovedrollerne mens også Andrew Daly, Bobby Lee, John DiMaggio, Tisha Campbell og Brett Gelman medvirkede.

Se ‘Inside Job‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar