Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix stiller skarpt på dyrerettigheder i ny dokumentar

Netflix stiller skarpt på dyrerettigheder i ny dokumentar

03/12/2015 | Ingen kommentarer

I sommers var der en elefant fra Cirkus Arena, der gik amok i Karrebæksminde i Sydsjælland da den skulle ned og bade. Heldigvis kom kun en bil til skade, men elefanters liv i fangeskab har længe været debatteret. Nu stiller Netflix skarpt på dyrenes rettigheder i dokumentaren Tyke Elephant Outlaw, som netop handler om en undsluppet cirkuselefant.

Historien handler om elefanten Tyke fra et cirkus på Hawaii, der i 1994 slår sin træner ihjel og kvæster en anden, for herefter at bryde ud af fangeskab og skabe kaos på gaderne i Honolulu. Der skulle mere end 80 skud til at nedlægge den store elefant. Episoden satte naturligvis gang i diskussionen om dyr i fangskab og det er netop dette emne som bliver behandlet i Tyke Elephant Outlaw.

LÆS OGSÅ   'Bright 2' stadig under udvikling

Dokumentaren er lavet af australske Susan Lambert og hun udtaler; “Tyke er hovedpersonen i dette tragiske, men forløsende drama, der kombinerer trauma, forargelse, indsigt og medfølelse.

Nedenfor kan du se en trailer til dokumentaren.

Tyke Elephant Outlaw kan ses på Netflix Danmark i 2016, men vil også blive vist på DR inden premieren på streamingtjenesten.    Skriv kommentar