Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix stiller skarpt på dyrerettigheder i ny dokumentar

Netflix stiller skarpt på dyrerettigheder i ny dokumentar

03/12/2015 | Flixfilm

I sommers var der en elefant fra Cirkus Arena, der gik amok i Karrebæksminde i Sydsjælland da den skulle ned og bade. Heldigvis kom kun en bil til skade, men elefanters liv i fangeskab har længe været debatteret. Nu stiller Netflix skarpt på dyrenes rettigheder i dokumentaren Tyke Elephant Outlaw, som netop handler om en undsluppet cirkuselefant.

Historien handler om elefanten Tyke fra et cirkus på Hawaii, der i 1994 slår sin træner ihjel og kvæster en anden, for herefter at bryde ud af fangeskab og skabe kaos på gaderne i Honolulu. Der skulle mere end 80 skud til at nedlægge den store elefant. Episoden satte naturligvis gang i diskussionen om dyr i fangskab og det er netop dette emne som bliver behandlet i Tyke Elephant Outlaw.

LÆS OGSÅ   Nyheder på Netflix i juni 2022

Dokumentaren er lavet af australske Susan Lambert og hun udtaler; “Tyke er hovedpersonen i dette tragiske, men forløsende drama, der kombinerer trauma, forargelse, indsigt og medfølelse.

Nedenfor kan du se en trailer til dokumentaren.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tyke Elephant Outlaw kan ses på Netflix Danmark i 2016, men vil også blive vist på DR inden premieren på streamingtjenesten.
Skriv kommentar