Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix stod bag lukningen af ‘Daredevil’

Netflix stod bag lukningen af ‘Daredevil’

20/12/2018 | Flixfilm

daredevil aflyst droppet marvel netflix danmarkTil stor overraskelse kunne Netflix for et par uger siden bekræfte, at det sidste afsnit af superhelte-serien ‘Daredevil’ var løbet over skærmen.

Serien var blevet droppet og den nyligt udkomne sæson 3 blev således den sidste.

Fans og medier har den seneste tid spekuleret over hvad der førte til aflysningen og mange har tænkt, at Marvel / Disney havde haft en finger med i spillet, da Disney selv er på vej med en streamingtjeneste og derfor ville sætte en kæp i hjulet på Netflix.

Dette rygte bliver nu manet til jorden af skuespiller Amy Rutberg, som i ‘Daredevil’ spillede Marci Stahl.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hun fortæller til det amerikanske medie Inverse, at selv højtstående personer hos Marvel blev overrasket over lukningen.

“Mine kontakter hos Marvel blev meget overrasket. Alle rygter om at det var Marvels beslutning (at lukke serien, red.) er forkerte. Jeg tror at det alene var Netflix’ beslutning,” udtaler Amy Rutberg.

LÆS OGSÅ   Se første trailer til '1899' fra skaberne af 'Dark'

‘Daredevil’ var den tredje serie fra samarbejde mellem Marvel og Netflix, som blev droppet lidt over en måned. De to øvrige er ‘Iron Fist’ og ‘Luke Cage.’

Amy Rutberg fortæller endvidere, at hun mener at Netflix har en flereårig eksklusiv aftale med Marvel, som betyder at superheltene ikke må være tilgængelige på konkurrerende streamingtjenester. Marvel kan dog muligvis købe serierne fri, påpeger hun.

Hvis Netflix vitterligt lukkede serien af egen vilje, så var ‘Daredevil’ muligvis ikke så populær blandt medlemmerne som det kunne tyde på – investeringen taget i betragtning.

Det er dog ikke alle superhelte-serier, som er blevet droppet. Marvel/Netflix-serierne ‘The Punisher’ og ‘Jessica Jones’ lever stadig i bedste velgående, da nye sæsoner er på vej, bekræfter Netflix.1 kommentar til Netflix stod bag lukningen af ‘Daredevil’

  1. Michael - kl. 19:17, 22-12-2018:

    Jeg forstår simpelthen ikke at de har skrottet den serie!! Det var jo klart den bedste af Marvel serierne. Helt i orden med Iron Fist, men Daredevil?!?! Det giver overhovedet ingen mening.

    The Punisher bliver desværre nok den næste…

Skriv kommentar