Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix stormer frem

Netflix stormer frem

19/10/2016 | Flixfilm

netflix danmark logoForleden offentliggjorde Netflix deres seneste kvartalsregnskab, som viser at streamingtjenesten stormer frem over hele verden.

I løbet af de seneste tre måneder har Netflix således fået 3,2 millioner nye medlemmere, heraf er 370.000 nye abonnenter kommet til i USA.

Det er næsten 1 million flere abonnenter end analytikerne forventede og derfor voksede Netflix-aktien også med 20% kort efter afsløringen.

Prisstigninger og proxy-begrænsninger, som gjorde at man kunne se f.eks. den amerikanske Netflix i Danmark, har således ikke haft den store påvirkning på medlemstallet i det seneste kvartal.

Artiklen fortsætter under annoncen

Netflix præsterede dog under forventningerne i forrige kvartal hvor ovenstående ændringer blev indført, men der skulle åbenbart ikke mere end et par måneder til at folk glemte den.

Streamingtjenesten begrunder deres store medlemsfremgang med sommerens to store hit-serier; Stranger Things og Narcos sæson 2.

I januar udvidede Netflix deres aktiviteter i hele verden og de eneste lande man på nuværende tidspunkt således ikke kan se Netflix er Nordkorea, Kina, Syrien og Krim. Netflix har dog arbejdet på at få streamingtjenesten ind i Kina, men grundet streng lovgivning har dette ikke været muligt og Netflix har derfor set sig nødsaget til at sælge deres shows til de kinesiske tv-selskaber for at få en fod indenfor landet.

LÆS OGSÅ   5 tegneserie- og superheltefilm på Netflix

Fremgange for Netflix forventes dog ikke at stoppe her og streamingtjenesten har således en forventning til at medlemstallet stiger med over 5 millioner i løbet af de kommende tre måneder.

Netflix har i alt 86 millioner medlemmer fordelt over hele verden.    Skriv kommentar