Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix større end YouBio, Viaplay og HBO Nordic

Netflix større end YouBio, Viaplay og HBO Nordic

31/05/2013 | Flixfilm

netflix youbio hbo nordic viaplay tv2 playForleden viste en undersøgelse, at ca. 17% danske husstande abonnere på Netflix. Nu viser tal fra de øvrige streamingtjenester på markedet, at Netflix er langt foran konkurrenterne hvad angår kunder.

Viaplay er den næststørste streamingtjeneste i Danmark, men det er blot med 6% af de danske husstande som kunder. De er dermed langt efter Netflix. Streamingtjenesterne YouBio og HBO Nordic har endnu færre kunder, med blot 3% og 4% af danskerne som kunder.

Årsagen til Netflix succes påpeges af eksperter til, at være den store tilgængelighed. Hvor konkurrenterne ikke kan tilbyde streaming på alle platforme eller kræver en ekstra boks tilsluttet til tv’et, har Netflix den store konkurrencefordel, at de er tilgængelige på stort set alle apparater og platforme, som Apple TV, PlayStation, Xbox, Android og iOS. En anden fordel som Netflix har i forhold til konkurrenterne er den smidige brugerflade som oftest fungere uden problemer. Netflix har været aktiv i USA i flere år, inden de kom til Danmark og derfor var deres streamingtjeneste gennemtestet da den blev lanceret i Danmark. Hvorimod nogle konkurrenter først, har udviklet og lanceret deres streamingtjeneste inden for de seneste par måneder, og dermed har en større større fejlrate og en mindre problemfri streamingtjeneste.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'The Sandman' – sæson 1

Artiklen fortsætter under annoncenSkriv kommentar