Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix’ største konkurrent er … søvn

Netflix’ største konkurrent er … søvn

19/04/2018 | Flixfilm

For et par år siden proklamerede den amerikanske streamingtjeneste Netflix at deres største konkurrent var pirat-tjenesten Popcorn Time, da ingen kunne konkurrere med et stort og gratis – dog ulovligt – udvalg med de nyeste film og serier.

Eftersom at diverse rettighedsfortalere efterhånden effektivt har fået lagt Popcorn Time i graven, melder en ny konkurrent sig på banen.

Det fortalte Reed Hastings, grundlægger og administrerende direktør hos Netflix, under et stort anlagt arrangement i Rom, Italien.

“Tænk over, at hver gang du bliver vild med og afhængig af en serie på Netflix, så ser du den ofte til langt ud på natten. Dermed er søvn vores største konkurrent og det fylder som bekendt en stor del af vores liv.”

Artiklen fortsætter under annoncen

Han afviser samtidig, at konkurrenterne skulle være Amazon Prime Video, iTunes eller YouTube, som ligeledes byder på massevis af video-underholdning.

LÆS OGSÅ   Nyheder på Netflix i september 2021

Selvom at Netflix forleden kunne runde 125 millioner kunder, så indrømmer Reed Hastings at han stadig er en smule misundelige på YouTube;

“Vi er bestemt misundelig på YouTube,” udtaler han.

“Det hele er endvidere bare begyndelsen. Når du ser på YouTube, som har en milliard aktive brugere, der ser en milliard timer hver dag, samt Facebooks multi-billion-tal, så forstår man internettets fænomenale muligheder.”

Reed Hastings afslører ikke hvordan streamingtjenesten planlægger at udkonkurrere søvn, men Netflix arbejder hele tiden på nye funktioner med det mål om at forlænge vores tid foran skærmen.    Skriv kommentar