Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix svarer hacker igen med ironisk tweet

Netflix svarer hacker igen med ironisk tweet

02/05/2017 | Flixfilm

I weekenden kom det frem at en hacker havde skaffet sig adgang til den kommende ‘Orange Is the New Black’ sæson 5, som oprindelig først er sat til at få premiere den 9. juni 2017.

Hackeren truede først med at offentliggøre den nye sæson mod at få en dusør, men i løbet af få timer lå sæson 5 klar til download på ulovlige sider.

Netflix har foruden en officiel og formel meddelelse forholdt sig stille omkring situationen, men nu giver streamingtjenesten igen på det sociale netværk Twitter.

I et tweet lagt op på ‘Orange Is the New Black’-kontoen skriver Netflix; “Vi har en ledige køje til dig, Dark Overlord.” Beskeden følges op af en gif med quoten; “Kom og vær min lille ske”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nedenfor kan du se tweetet fra Netflix;

Dark Overlord er det selvudnævnte navn på hackeren, som stjal afsnittene i weekenden.

LÆS OGSÅ   Ny Netflix-serie om mordet på Sveriges statsminister Olof Palme

Beskeden skal naturligvis forståes at Dark Overlord kan forvente, at se frem til et par år i fængsel for sin kriminelle gerning.

Hvis man vil gøre sig den ugerning at downloade den nye sæson ulovligt bør man være opmærksom på at der mangler de sidste tre afsnit i sæsonen (dem fik hackeren åbenbart ikke fat i), der er tidstæller i hjørnet og kvaliteten er ikke i HD, skriver flere medier.

Her på Flixfilm.dk opfordrer vi naturligvis til at man slår koldt vand i blodet og venter med at se den nye sæson til den får officiel premiere på Netflix.

Se ‘Orange Is the New Black‘ sæson 5 på Netflix Danmark fra den 9. juni.    Skriv kommentar