Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix svinger kniven: ‘Shadow and Bone’ og fire andre serier droppes

Netflix svinger kniven: ‘Shadow and Bone’ og fire andre serier droppes

16/11/2023 | Flixfilm
‘Shadow and Bone’ kan streames på Netflix.

Streamingtjenesten Netflix har besluttet, at trække stikket på ‘Shadow and Bone‘, ‘Glamorous‘ og animationsserierne ‘Agent Elvis‘, ‘Farzar‘ og ‘Captain Fall‘.

Beslutning kommer efter en reevaluering af serierne i kølvandet på Hollywood-strejken, som har pauset produktionerne i mere end 6 måneder.

Ingen af serierne formåede at skabe den nødvendige opmærksomhed ved lancering, og produktionsstoppet har kun gjort situationen værre, hvilket har ledt til vurderingen af, at løbet er kørt for alle de fem serier.

Dette blev naturligvis vurderet ud fra Netflix’s ofte anvendte model; omkostninger i forhold til præstation, som streamingtjenesten bruger til at vurdere, om en serie skal fortsætte eller stoppe.

‘Shadow and Bone’, som nok er den mest prominente af de aflyste serier, havde premiere på anden sæson i begyndelsen af 2023, mens ‘Glamorous’, ‘Agent Elvis’, ‘Farzar’ og ‘Captain Fall’ alle kun har udgivet en enkelt sæson.

Artiklen fortsætter under annoncen

Selvom sæson 2 af ‘Shadow and Bone’ opnåede en nogenlunde succes med flere uger på top 10, og Netflix netop har udgivet et videospil baseret på franchisen, var det ikke nok til at holde liv i fantasy-serien.

Leigh Bardugo, forfatteren bag ‘Shadow and Bone’ og Grishaverse-bøger (Grisha-trilogien), udtrykker på Instagram, at hun er både ked af og ekstremt skuffet over, at Netflix har valgt at aflyse sæson 3 samt trukket stikket på eventuelle ‘Six of Crows’-spin-offs.

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 48 – 2023)

‘Glamorous’ handler om en lovende influencer, der får et drømmejob hos en makeup-mogul, men serien klarede ikke cuttet, til trods for at den havde Kim Cattrall (‘Sex And the City’) blandt hovedrollerne.

Matthew McConaughey (‘Dallas Buyers Club’, ‘Interstellar’) kunne heller ikke undgå Netflix’ sparekniv, og derfor røg den animerede actionserie ‘Agent Elvis’, baseret på musikikonet Elvis Presley, også i graven.

Serien var skabt af studiet bag ‘Spider-Man: Into the Spider-Verse’, med hjælp fra den Oscar-nominerede Robert Valley (‘Love, Death & Robots’) og Priscilla Presley, som var gift med Elvis fra 1967-73.

Selvom ‘Shadow and Bone‘, ‘Glamorous‘ og animationsserierne ‘Agent Elvis‘, ‘Farzar‘ og ‘Captain Fall‘ alle er blevet droppet, kan de fortsat streames på Netflix.
Skriv kommentar