Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix svinger sparekniven over Steve Carell og Meghan Markle

Netflix svinger sparekniven over Steve Carell og Meghan Markle

02/05/2022 | Flixfilm

space force lukker

Efter at Netflix for et par uger siden kunne præsentere en medlemsnedgang på 200.000 har streamingtjenesten haft travlt med at ryddet op i deres produktioner.

Det er ikke mere end en uge siden, at vi kunne berette at Netflix havde lukket to serier, men det stopper ikke her, for streamingtjenesten har netop svinget sparekniven over to andre serier.

Det inkluderer den amerikanske komiker Steve Carells komedieserie ‘Space Force’, som efter to sæsoner – den seneste udkom i februar – nu er blevet lukket.

Serien, som er baseret på en ide fra den daværende amerikanske præsident Donald Trump, handler om en firestjernet general, der modstræbende arbejder sammen med en excentrisk videnskabsmand om at gøre det amerikanske militærs nyeste afdeling, “Space Force”, som skal varetage militæroperationer i det ydre rum, klar til start.

Artiklen fortsætter under annoncen

Steve Carell har hovedrollen i ‘Space Force’, som også er skabt i samarbejde med Greg Daniels og Howard Klein, der var blandt hovedkræfterne på den Emmy-vindende ‘The Office’.

LÆS OGSÅ:   Se første trailer til 'Beverly Hills Cop 4'

Trods det imponerende kreative hold, så blev første sæson ikke det forventede streaminghit, og vi må formode, at seertallene ikke så meget bedre ud med sæson 2 og at Netflix derfor valgte at lægge serien i graven.

Foruden ‘Space Force’ har Netflix også lagt en ny animationsserie fra Meghan Markle, hertuginde af Sussex, i graven.

Netflix annoncerede serien ‘Pearl’ så sent som i sommeren 2021, som ville følge en 12-årig pige, der finder inspiration i en række indflydelsesrige kvinder gennem historien.

Meghan Markles serie er dermed blevet aflyst nærmest inden at produktionen er kommet op i gear.

Streamingtjenesten har ikke givet nogle begrundelse til hvorfor at den royale animationsserie er blevet lagt i graven, men man må formode, at Netflix netop nu er i gang med en større spareøvelse hvor den prøver at skære ned på deres film- og serie-projekter.
1 kommentar til Netflix svinger sparekniven over Steve Carell og Meghan Markle

  1. Betina Andersen - kl. 22:03, 09-11-2022:

    Vil i gerne sende hænderne fulde igen hilsen Betina Andersen

Skriv kommentar