Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix tæller ned til nytår 2016/2017

Netflix tæller ned til nytår 2016/2017

29/12/2016 | Flixfilm

I år kan børnefamilier fejre årets mest berømte ti sekunder og hoppe ind i det nye år, længe før klokken slår midnat. Helt nye nedtællingsfilm til nytår for børn i alle aldre er eksklusivt tilgængelige på Netflix Danmark fra i dag.

I de nye kortfilm med bl.a. Skylanders Academy, Beat Bugs, Søpapegøjernes Ø og Troldejægerne kan man således hoppe ind i det nye år når man vil og børnene er derfor ikke nødsaget til at holde sig vågne helt til midnat før de kan hoppe ind i det nye år med familien.

Netflix lavede samme nedtællingsfilm sidste nytår med Mr. Peabody og Sherman og Krammebjørnene og deres fætre og kusiner, men i år er der således mange flere nytårssekvenser at vælge i mellem.

En undersøgelse fra Netflix viser, at mere end halvdelen af alle forældre verden over (58 %) gerne ville lægge børnene i seng, inden klokken slår tolv nytårsaften, hvis de kunne. Med de helt nye sekvenser der tæller ned til nytår, får forældre derfor mulighed for at forvandle klokken 21, eller et hvilket som helst tidspunkt, til det nye midnat.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Hitler and the Nazis: Evil on Trial'

Lige meget hvor man er, kan man når som helst starte festen ved at søge efter Nedtælling til Nytår eller New Year på streamingtjenesten Netflix. Og husk ikke at fortælle, at det ikke er midnat endnu …

Artiklen fortsætter under annoncen

Nedenfor kan du også se de forskellige nytårssekvenser;

Beat Bugs: Nedtælling til nytår
Chasing Cameron: Nedtælling til nytår
Hænderne endnu mere fulde: Nedtælling til nytår
Hil Kong Julien: Nedtælling til nytår
Luna Petunia: Nedtælling til nytår
Ordlege: Nedtælling til nytår
Project Mc²: Nedtælling til nytår
Skylanders Academy: Nedtælling til nytår
Søpapegøjernes ø: Nedtælling til nytår
Troldejægerne: Nedtælling til nytår
Skriv kommentar