Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix tættere på globalt udvalg

Netflix tættere på globalt udvalg

17/02/2017 | Flixfilm

Streamingtjenesten Netflix har et erklæret mål om at have samme udvalg af film og serier i hele verden. Målet blev bekendtgjort for et par år siden og nu ser det endelig ud til at slå igennem så småt.

Det viser en gennemgang af de nye film og serier, som er blevet tilføjet til Netflix Danmark og øvrige lande de seneste 6 måneder.

Størstedelen af de nye film og serier, som kommer på Netflix får nemlig ikke alene premiere i Danmark, men i stort set alle lande hvor streamingtjenesten Netflix er tilgængelig. Dette er naturligvis foruden Netflix’ egne originale serier og film, som altid ofte udkommer i alle lande på samme tid.

Allerede i 2015 udtalte Ted Sarandos, Chief Content Officer hos Netflix, at streamingtjenesten fremover kun vil købe rettigheder til film og serier hvis de er gældende for hele verden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dette er blandt andet også årsagen til, at der bliver tilføjet væsentlige flere internationale film fra f.eks. Indien eller Japan til den danske Netflix end tidligere.

LÆS OGSÅ   Se trailer - Morgan Freeman i spektakulær doku-serie; 'Universet'

Det er muligt, at f.eks. indiske film ikke har den store interesse i Danmark, men man skal huske at de i Indien ligeledes har adgang til danske film og serier, heriblandt serien Rita. Hvorvidt Rita er populær i Indien eller ej, er dette en af glæderne ved at have et globalt udvalg, hvor det hele er tilgængeligt over hele verden.

Det lader ligeledes til at den globale omstilling har øget udvalget i Danmark væsentligt, da der nu er omkring 2500 titler tilgængelig på Netflix Danmark, hvilket er ca. 500 film og serier flere end da der sidst blev lavet en optælling af Flixfilm.dk.

Vi har tidligere beskrevet, at Netflix havde svært ved at få globale rettigheder til film og serier, men det er tilsyneladende blevet nemmere for streamingtjenesten med årerne.Skriv kommentar