Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix tager dig med i omklædningsrummet hos Juventus FC

Netflix tager dig med i omklædningsrummet hos Juventus FC

10/10/2017 | Flixfilm

Streamingtjenesten Netflix har netop annonceret, at de i starten af 2018 har premiere på fire eksklusive programmer om fodboldklubben Juventus FC.

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

Programmerne vil give hidtil uset adgang til faciliteterne hos den berømte fodboldklub, samt følge de mest inspirerende historier og spillere fra Juventus FC, mens de træner, spiller kamp, er hjemme og udenfor banen.

Fans over hele verden vil komme med ind bag facaden hos et af de mest facinerende fodboldhold i verden samt nogle af de bedste fodboldspillere i historien hos klubben som har vundet 6 titler i træk.

Artiklen fortsætter under annoncen

Juventus FCs historie vil blive fortalt personligt af både spillere, trænere og management, mens optagelserne er sket i løbet af 2017-2018 sæsonen.

I forbindelse med annonceringen af serien, udtaler Erik Barmack, Vice President of International original series hos Netflix;

LÆS OGSÅ   Netflix overvejer direkte streaming af shows

“Netflix er hjemsted for lidenskabelige historiefortællinger, og der er ikke mere lidenskabelige fans end tifosi fra bianconeri. Vi er glade for at have denne unikke og eksklusive adgang til et af verdens vigtigste hold.”

“Det er medstolthed, at Juventus er den første fodboldklub som er genstand for en Netflix Original Documentary,” tilføjer Federico Palomba, Co-Chief Revenue Officer hos Juventus FC.

Programmet om Juventus FC får premiere på Netflix Danmark i starten af 2018.
Skriv kommentar