Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix takkede nej til ‘The Handmaid’s Tale’, ‘Transparant’ og ‘Mr. Robot’

Netflix takkede nej til ‘The Handmaid’s Tale’, ‘Transparant’ og ‘Mr. Robot’

17/08/2017 | Flixfilm

Selvom Netflix har haft flere succesfulde og toneangivende serier som ‘House of Cards’, Orange Is the New Black’ og ‘Stranger Things’, så kunne hitparaden have meget større.

Det afslører Ted Sarandos, indholdschefen hos Netflix, i et interview til det amerikanske magasin Variety.

Det er forståeligt, at Netflix ikke kaster sig over alle serier som streamingtjenesten bliver tilbudt, men det ærger alligevel Ted Sarandos at han lod ‘The Handmaid’s Tale’, ‘Transparant’ og ‘Mr. Robot’ gå til andre tv-kanaler og streamingtjenester;

– “Mange gange er det ikke selve showet vi siger nej til – det er bare dårlig timing. Vi fik tilbudt ‘The Handmaid’s Tale’ for 3-4 år siden. Det var et andet show end vi kender i dag. ‘Mr Robot’ er også et show, som vi sprang over. Mærkeligt nok ville den serie have været bedre på Netflix,” udtaler Ted Sarandos.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvorfor Sarandos mener at ‘Mr. Robot’ ville have været bedre som Netflix-serie, uddyber han ikke i interviewet.

Den dårlige timing ramte også drama-serien ‘Transparent’, som endte med at blive opkøbt af konkurrenten Amazon, der efterfølgende har modtaget overvældende hædrer fra anmeldere og til prisuddelinger.

LÆS OGSÅ   Netflix laver 'Luther'-film med Idris Elba

Det samme kan siges om ‘The Handmaid’s Tale’ og ‘Mr. Robot’, hvor især førstnævnte har været én af de mest omtalte serier denne sommer. Den serie fik streamingtjenesten Hulu fingrene i.

Indholdschefen hos Netflix sidder dog ikke alene med ansvaret og henviser til den nye Netflix-serie ‘Atypical’, der havde premiere 11. august, som første blev afvist af sit team for derefter at blive godkendt af et yngre team længere nede i organisationen.

– “De kan give grønt lys til en serie uden at jeg er i rummet. Serier bliver ikke bare droppet fordi en person siger nej,” forklarer Ted Sarandos.

Med hensyn til ‘The Handmaid’s Tale’, kan Netflix trøste sig med, at de senere i år har premiere på mini-serien ‘Alias Grace’, som er baseret på den prisvindende bestseller af Margaret Atwood, der ligeledes har stået bag historien til ‘The Handmaid’s Tale’. ‘Alias Grace’ får premiere på Netflix Danmark den 6. november.1 kommentar til Netflix takkede nej til ‘The Handmaid’s Tale’, ‘Transparant’ og ‘Mr. Robot’

  1. Brian - kl. 16:59, 21-08-2017:

    Jeg tror at de kan allesammen nu se at det var en fejl, men det er altså OK. Vi må alle abonnere på Viaplay og HBO Nordic. 😉

Skriv kommentar