Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix teaser Adam Prices ‘Ragnarok’

Netflix teaser Adam Prices ‘Ragnarok’

21/11/2019 | Flixfilm

ragnarok adam price netflix danmarkStreamingtjenesten Netflix er klar med den første teaser til ‘Ragnarok’, der er har danske Adam Price (‘Borgen’, ‘Herrens Veje’) som skaber, forfatter og executive producer.

Serien lander eksklusivt på Netflix verden over den 31. januar 2020.

Se teaseren til ‘Ragnarok’ nederst i artiklen.

Sereink er et coming-of-age drama inspireret af den nordiske mytologi – nu med nye og overraskende vinkler.

Artiklen fortsætter under annoncen

Historien finder sted i den lille, fiktive by Edda, der ligger midt i den storslåede norske natur. Her følger vi byens indbyggere, og det viser sig hurtigt, at ikke alle er, hvem de udgiver sig for at være. Sammen med dem oplever vi en verden, der har ændret sig drastisk; til smeltende poler, varme vintre og kraftige regnfald. Nogle vil mene, at vi er på vej mod endnu et Ragnarok. Med mindre nogen griber ind i tide.

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 14 – 2022)

Castet til ‘Ragnarok’ tæller blandt andet David Stakston (Magne), Jonas Strand Gravli (Laurits), Theresa Frostad Eggesbø (Saxa), Herman Tømmeraas (Fjor), Emma Bones (Gry), Henriette Steenstrup, Odd-Magnus Williamson, Synnøve Macody Lund, Bjørn Sundquist og Gísli Örn Garðarsson.

De seks afsnit i den norsk-sprogede serie er produceret af det danske produktionsselskab, SAM Productions. Foruden Adam Price er han i selskab med executive producent Meta Louise Foldager Sørensen (‘Antichrist’, ‘Melancholia’) og producer Stine Meldgaard Madsen (‘Friheden’, ‘Mercur’).

Se ‘Ragnarok’ på Netflix Danmark fra den 31. januar.
Skriv kommentar