Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix teaser Frank Millers ‘Cursed’ om Kong Arthur

Netflix teaser Frank Millers ‘Cursed’ om Kong Arthur

08/05/2020 | Flixfilm

Netflix teaser Frank Millers CursedTil sommer har Netflix premiere på ‘Cursed’, som er en dramatisk genfortælling af legenden om King Arthur og baseret på bestseller-bogen med samme navn af Tom Wheeler og Frank Miller (‘Sin City’).

Premieredatoen er ikke offentliggjort, men streamingtjenesten har løftet sløret for en række billeder, som kan ses nederst i denne artikel.

Serien fortælles fra Nimues perspektiv – en ung og mystisk kvinde, der er bestemt til at blive den magtfulde (og tragiske) Lady of the Lake.

Efter sin mors død finder hun en uventet partner i Arthur, en ydmyg lejesoldat. Sammen begynder de på jagten efter Merlin for at udlevere et gammelt sværd. Under rejsen bliver Nimue et symbol på mod og oprør mod både kong Uther og hans røde paladiner.

LÆS OGSÅ:   Sommerens film og serier for hele familien

‘Cursed’ er en coming-of-age historie, hvis temaer kan sammenlignes med dem, vi står overfor i dag: udrydning af den naturlige verden, religiøs terror, meningsløs krig og finde mod til at være i forkant, når alt synes umuligt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Katherine Langford (‘13 Reasons Why‘ har hovedrollen som Nimue, mens hun får følgeskab af Gustaf Skarsgård (‘Westworld’) og Peter Mullan (‘Westworld’) med flere.

Premieredatoen for ‘Cursed’ er endnu ikke fastsat, men det bliver i sommeren 2020.

Cursed 8

Gawain

C 105

Cursed 2

CURSED 104
Skriv kommentar