Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix teaser hårdtslående ‘Tekken’-serie

Netflix teaser hårdtslående ‘Tekken’-serie

20/03/2022 | Flixfilm

Tekken Bloodline netflix

Netflix har netop haft premiere på ‘The Cuphead Show!‘ og er ved at omdanne spillene ‘BioShock’, ‘Resident Evil‘, ‘Splinter Cell‘ og ‘Beyond Good & Evil‘ til serier, men streamingtjenesten er ikke færdige med at filmatisere velkendte videospil.

Det ultimative kampsportsspil ‘Tekken’ er nemlig også på vej til streamingtjenestem og Netflix har netop løftet sløret for første teaser til ‘Tekken: Bloodline’, som kan ses nederst i artiklen.

Den hårdslående serie får premiere senere på året.

Jin Kazama – som blev introduceret i ‘Tekken 3’ – lærte familiens selvforsvarskunst, Kazama-Style Traditional Martial Arts, af sin mor i en tidlig alder. Alligevel var han magtesløs, da en monstrøs ondskab pludselig dukkede op, som ødelagde alt, hvad han elskede, og ændrede hans liv for altid.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Avatar: Den sidste luftbetvinger' - sæson 1

Artiklen fortsætter under annoncen

Vred på sig selv fordi han ikke var i stand til at stoppe det, svor Jin hævn og søgte absolut magt til at kræve det. Hans søgen vil føre til den ultimative kamp på en global scene – The King of Iron Fist Tournament.

Netflix har ikke løftet mange andre information om ‘Tekken: Bloodline’ på nuværende tidspunkt.

Videospil franchisen ‘Tekken’ har solgt mere end 50 millioner eksemplarer siden at første spil blev udgivet til Playstation i 1994, hvilket gør det til en af de mest solgte spilserier i verden.
Skriv kommentar