Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix teaser ny dæmonisk horror-serie ‘Marianne’

Netflix teaser ny dæmonisk horror-serie ‘Marianne’

27/08/2019 | Flixfilm

marianne netflix gyser horror serieEr du kommet dig over ‘The Haunting of Hill House‘, så er Netflix snart klar med en ny skrækindjagende gyser-serie.

Serien ‘Marianne’ lander på Netflix Danmark den 13. september og nederst i artiklen kan du se den rædselslagende traileren, der byder på rigelige mængder mareridt, dæmoniske kræfter og jump scares.

‘Marianne’ fortæller historien om en ung forfatter (spillet af Victoire du Bois), der skriver en bog i et forsøg på at beskytte sig selv fra en heks, der har hjemsøgt hende i barndommen og har til hensigt at gøre hendes liv til ren tortur.

Den opmærksomme seer har uden tvivl opdaget, at serien er på fransk hvilket kun er med til at gøre det hele en tand ekstra uhyggeligt.

Franske Samuel Bodin har skabt og instrueret serien, der eksklusivt kan ses på Netflix.

LÆS OGSÅ:   Se den magiske trailer til 'The Imaginary' - Skabt af tidligere Studio Ghibli talenter

Artiklen fortsætter under annoncen

Horrorserien er et led i Netflix’ strategi om at øge streamingtjenestens internationale tilstedeværelse og uden tvivl et forsøg på at få forholdet til den franske film- og tvbranche på rette køl igen. Et venskab som led nogle knæk da Netflix sidste år blev udelukket fra Cannes Film Festival.

Den psykologiske gyserserie ‘Marianne’ har premiere på Netflix Danmark den 13. september. Alle afsnit kan ses med det samme.
Skriv kommentar