Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix teaser ny monster-film fra instruktøren bag Snowpiercer

Netflix teaser ny monster-film fra instruktøren bag Snowpiercer

28/02/2017 | Flixfilm

Den 28. juni har streamingtjenesten premiere på filmen ‘Okja’ fra den visionære instruktør Bong Joon Ho, der tidligere har gjort sig bemærket med actiondramet ‘Snowpiercer’ fra 2013.

‘Okja’ er stjernespækket med populære skuespillere som Tilda Swinton (Hail, Caesar!), Jake Gyllenhaal (Nightcrawler), Paul Dano (Love & Mercy), Lily Collins (Rules Don’t Apply) og Steven Yeun (The Walking Dead).

Netflix har netop udsendt en trailer til ‘Okja’, som kan ses nederst i artiklen.

Filmen er et episk eventyr om et venskab, der er så stort, at det ikke kan ignoreres. Mød Mija (Ahn Seo-hyun), en ung pige, der risikerer alt for at forhindre et magtfuldt multinationalt selskab kidnappe hendes bedste ven – et kæmpe dyr kaldet Okja.

Følg hende på tværs af kontinenter i dette coming-of-age komediedrama, der udvider Mijas horisont på en måde ingen ønsker for deres børn, når hun skal konfrontere virkeligheden bag genmodificerede eksperimenter, globalisering, miljøterrorisme og hvor besatte vi mennesker er for brands og selvrealisering.

LÆS OGSÅ:   Nyt på Netflix (Uge 20 – 2024)

Artiklen fortsætter under annoncen

“Med Okja vil jeg vise det smukke som eksistere mellem mennesker og dyr, men også rædslen mellem dem,” udtaler instruktør Bong Joon Ho (Snowpiercer, The Host, Mother), mens filmen produceres af blandt andet Brad Pitt.

Filmen markedsføres som værende eksklusiv for Netflix, men skulle eftersigende også få premiere i biograferne – dette er antageligvis kun i USA.

Se Okja på Netflix Danmark fra den 28. juni 2017.
Skriv kommentar