Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix teaser ny ‘Resident Evil’-serie

Netflix teaser ny ‘Resident Evil’-serie

19/05/2022 | Flixfilm

resident evil netflix serie

Streamingtjenesten Netflix har over en længere årrække arbejdet hårdt på at give nyt liv til et af de mest populære videospil nogensinde i form af en ny tv-serie.

Nu er Netflix så klar til at løfte sløret for første teaser til zombie-serien ‘Resident Evil’, som kan ses nederst i artiklen.

Live-action serien ‘Resident Evil’ har premiere på Netflix den 14. juli.

Serien, der har Lance Reddick (‘The Wire’), Ella Balinska (‘Charlie’s Angels’) med flere på rollelisten, foregår i år 2036 – et årti efter zombie-udbruddet, som har efterladt mindre end 15 millioner mennesker tilbage. De har dog selskab af mere end seks milliarder monstre – mennesker og dyr inficeret med T-virus.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dermed er scenen atter sat for et blodigt kapitel i ‘Resident Evil’-sagaen og traileren lover at der er zombie-action, gys og spænding for alle pengene.

LÆS OGSÅ:   Jeff Daniels som skruppelløs boligspekulant i miniserien 'En stor mand'

Jade Wesker, der nu er blevet 30 år, kæmper for at overleve i den nye verden, mens hemmelighederne fra hendes fortid fra New Raccoon City og Umbrella Corporation – om hendes søster, hendes far og sig selv – fortsætter med at hjemsøge hende.

Foruden allerede nævnte medvirker også Tamara Smart, Siena Agudong, Adeline Rudolph, Paola Nuñez, Ahad Raza Mir, Connor Gosatti og Turlough Convery i serien, som er på 8 episoder.

Serien, der er baseret på de populære og bedstsælgende horror-videospil, instrueres af Bronwen Hughes (‘The Walking Dead’, ‘The Journey Is the Destination’), mens Andrew Dabb (‘Supernatural’) er tilknyttet som showrunner.

Se ‘Resident Evil’ på Netflix Danmark fra den 14. juli.
Skriv kommentar