Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix teaser ny ‘Sabrina Skolens Heks’

Netflix teaser ny ‘Sabrina Skolens Heks’

16/09/2018 | Flixfilm

Netflix er nu klar med en ny gruopvækkende teaser til ‘The Chilling Adventures of Sabrina’, som er Netflix’ nyfortokning af kultserien ‘Sabrina Skolens Heks’.

Se klippet nedenfor hvor Sabrina fejrer fødselsdag med udbudte gæster.

Selvom ‘The Chilling Adventures of Sabrina’ er baseret på ‘Sabrina Skolens Heks’, så er det dog en mørkere og mere dyster udgave fyldt med mystik og hekseri og okkulte referencer. I stil med ‘Rosemary’s Baby’ og ‘The Exoricist’ volder Sabrinas dobbelte identitet som halvt heks og halvt menneske hende problemer. Samtidig kæmper Sabrina mod onde kræfter, som truer hende og hendes familie og den verden, vi lever i.

På trods af at serien endnu ikke har haft premiere, så har Netflix allerede bestilt to sæsoner af ‘The Chilling Adventures of Sabrina’.

Artiklen fortsætter under annoncen

Eftersom historien om heksen Sabrina er skabt af forlaget Archie Comics, som også står bag ‘Riverdale’, der netop nu kan ses på Netflix, er der også rygter om at de to serier vil foregå i samme univers og med referencer til hinanden. Det er dog ikke blevet endeligt bekræftet endnu.

LÆS OGSÅ   'Tomb Raider' og 'Skull Island' bliver til Netflix-serier

Seriens manuskript er skrevet af Roberto Aguirre-Sacasa, og rollen som Sabrina spilles af Kiernan Shipka, som vi kender fra ‘Mad Men’ hvor hun er Don Drapers datter Sally gennem syv sæsoner.

‘The Chilling Adventures of Sabrina’ får premiere på Netflix Danmark den 26. Oktober – lige til efterårs(u)hyggen.    Skriv kommentar