Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix teaser ny sæson af ‘3%’

Netflix teaser ny sæson af ‘3%’

11/12/2017 | Flixfilm

Sidste år havde Netflix premiere på første sæson af den brasilianske sci-fi-serie; ‘3%’, og nu er streamingtjenesten klar til at følge sæsonen op med 8 helt nye episoder i 2018.

‘3%’ handler om en verden ude i fremtiden, som er opdelt i ødelæggelse og velstand. Alle mennesker i ‘Inland’ har en chance for at leve et bedre liv i ‘Offshore’, men først skal de igennem en grusom og unfair proces, hvor kun 3% af dem består og overlever.

Som det ses i teaseren nedenfor følger serien i sæson 2 de få mennesker, som har fået chance for at leve ‘Offshore’.

Det oplyses ikke hvornår ‘3%’ sæson 2 kan ses på Netflix andet end at det bliver i 2018.

Artiklen fortsætter under annoncen

Man kunne forudse at en brasiliansk sci-fi-serie – på portugisisk – ville have svært ved at finde et globalt publikum, men serien overraskede både medlemmer og anmeldere, og ‘3%’ har dermed en score på 7,6 på det store filmsite IMDB, hvilket må betragtes som værende meget flot for en brasiliansk Netflix-serie.

LÆS OGSÅ   De 10 bedste danske film på Netflix

Serien, der drager klare referencer til ‘Hunger Games’ og ‘The Maze Runner’ filmene, er instrueret af den Oscar-nominerede Cesar Charlone (City of God, Blindness), mens hovedrollerne spilles af João Miguel (Estômago) og Bianca Comparato (Avenida Brasil) og Zezé Motta (Chica da Silva).

Se første sæson af ‘3%‘ på Netflix Danmark.1 kommentar til Netflix teaser ny sæson af ‘3%’

  1. birgit pedersen - kl. 11:07, 14-12-2017:

    hvornår kommer sæson 3 af shadowhunter

Skriv kommentar