Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix teaser ny sæson af ‘3%’

Netflix teaser ny sæson af ‘3%’

11/12/2017 | Flixfilm

Sidste år havde Netflix premiere på første sæson af den brasilianske sci-fi-serie; ‘3%’, og nu er streamingtjenesten klar til at følge sæsonen op med 8 helt nye episoder i 2018.

‘3%’ handler om en verden ude i fremtiden, som er opdelt i ødelæggelse og velstand. Alle mennesker i ‘Inland’ har en chance for at leve et bedre liv i ‘Offshore’, men først skal de igennem en grusom og unfair proces, hvor kun 3% af dem består og overlever.

Som det ses i teaseren nedenfor følger serien i sæson 2 de få mennesker, som har fået chance for at leve ‘Offshore’.

Det oplyses ikke hvornår ‘3%’ sæson 2 kan ses på Netflix andet end at det bliver i 2018.

Artiklen fortsætter under annoncen

Man kunne forudse at en brasiliansk sci-fi-serie – på portugisisk – ville have svært ved at finde et globalt publikum, men serien overraskede både medlemmer og anmeldere, og ‘3%’ har dermed en score på 7,6 på det store filmsite IMDB, hvilket må betragtes som værende meget flot for en brasiliansk Netflix-serie.

LÆS OGSÅ   Sidste sæson af 'Better Call Saul' kan blive udskudt til 2022

Serien, der drager klare referencer til ‘Hunger Games’ og ‘The Maze Runner’ filmene, er instrueret af den Oscar-nominerede Cesar Charlone (City of God, Blindness), mens hovedrollerne spilles af João Miguel (Estômago) og Bianca Comparato (Avenida Brasil) og Zezé Motta (Chica da Silva).

Se første sæson af ‘3%‘ på Netflix Danmark.1 kommentar til Netflix teaser ny sæson af ‘3%’

  1. birgit pedersen - kl. 11:07, 14-12-2017:

    hvornår kommer sæson 3 af shadowhunter

    Skriv kommentar