Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix teaser nye film og serier i 2022

Netflix teaser nye film og serier i 2022

04/01/2022 | Flixfilm

kommende film serier 2022 netflix

Vi er kun lige sprunget ind i 2022, men allerede nu kan Netflix løfte sløret for hvilke film og serier vi kan glæde os til at se på streamingtjenesten i år.

Selvom at filmbranchen har været ramt af benspænd gentagende gange i løbet af det seneste år, så har det ikke sat en stopper for Netflix, der er klar med et imponerende line-up af nye titler, som de selv kalder den stærkeste nogensinde.

Blandt nyhederne finder man både nye sæsoner af velkendte serier, samt helt ny originale historier, der byder på action, drama, sci-fi, horror, fantasy og alt derimellem.

Glæd dig blandt andet til nye afsnit af fan-favoritterne ‘Stranger Things‘, ‘The Umbrella Academy‘, ‘Ozark‘, ‘Alice in Borderland‘, ‘Locke & Key‘, ‘The Crown‘ og ‘Bridgerton‘.

Artiklen fortsætter under annoncen

Herudover kan du kaste dig over nye fantastiske serier som ‘Resident Evil‘, ‘Vikings: Valhalla‘, ‘The Witcher: Blood Origin‘, ‘Cyberpunk: Edgerunners‘, ‘Magic: The Gathering‘ og ‘Army of the Dead: Lost Vegas‘, der er en animeret prequel til Zack Snyder’s ‘Army of the Dead‘ fra sidste år.

LÆS OGSÅ:   '3 Body Problem' får flere afsnit og afslutning

Sidst men ikke mindst er det værd at nævne, at gysermesteren Mike Flanagan, som tidligere har stået bag de succesfulde ‘The Haunting of Hill House‘ og ‘Midnight Mass‘ også vender tilbage med en helt ny serie i 2022 ‘The Midnight Club‘.

Se flere kommende film og serier, og få mere information om de mange nyheder i 2022 i videoen nedenfor;

Foto: Vikings: Valhalla. Bernard Walsh/Netflix © 2021
1 kommentar til Netflix teaser nye film og serier i 2022

  1. Randi - kl. 23:02, 06-01-2022:

    Ved du hvornår den sidst nye sæson af Queen of South kommer på Netflix den er mega savnet

Skriv kommentar