Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix teaser ‘Stranger Things’ sæson 3

Netflix teaser ‘Stranger Things’ sæson 3

10/12/2018 | Flixfilm

stranger things 3 danmark 2019Selvom der formodentlig er flere måneder til at tredje sæson af ‘Stranger Things’ får premiere på Netflix, så streamingtjenesten netop løftet sløret for episode-titlerne.

Det sker i videoen, som kan ses nedenfor.

Til den velkendte kendingsmelodi vises titlerne på sæsonens 8 afsnit og selvom at titlerne i sig selv umiddelbart intet siger noget om omdrejningspunktet, så skal serien hardcore-fans nok kunne finde en mening i episodetitlerne.

De 8 afsnit hedder Suzie, Do You Copy?, The Mall Rats, The Case of the Missing Lifeguard, The Sauna Test, The Source, The Birthday, The Bite og The Battle of Starcourt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Netflix har utraditionelt også valgt at oversætte episodetitlerne til dansk og de lyder således Suzie, kan du høre mig?, Centerrotterne, Sagen om den forsvundne livredder, Saunatesten, Kilden, Fødselsdagen, Et bid og Slaget ved Starcourt.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'News of the World'

Videoen slutter med teksten “In the summer of 1985, the adventure continues…”

Det er tidligere blevet bekræftet at ‘Stranger Things’ sæson 3 får premiere i sommerperioden 2019, så den afsluttende tekst er utvivlsomt en reference hertil.

Det er også tidligere blevet afsløret, at sæson 3 kommer til at foregå i 1985, hvilket er et år efter begivenhederne fra sæson 2 og samtidig premiereåret for den populære film ‘Back To The Future’ / ‘Tilbage til Fremtiden’ som der vil bliver draget flere referencer til gennem den nye sæson.

Se ‘Stranger Things‘ på Netflix Danmark.    Skriv kommentar