Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix teaser ‘Stranger Things’ sæson 4

Netflix teaser ‘Stranger Things’ sæson 4

15/02/2020 | Flixfilm

Stranger Things S4Produktionen af ‘Stranger Things’ sæson 4 er netop begyndt og det fejrer Netflix med en lille teaser, som afslører at en gammel kending vender tilbage i den nye sæson.

Se klippet nederst i artiklen.

Der er naturligvis tale om Jim Hopper (David Harbour), der i slutningen af tredje sæson gik en uventet skæbne i møde.

Det er nu ikke udelukkende gode nyheder for vores ”amerikaner”; han sidder i fængsel langt hjemmefra i den snedækkede ødemark Kamchatka, hvor han vil møde farer i både menneskelig og … anden form. Samtidig, tilbage i byerne, begynder en ny rædsel at vise sig – noget, der længe har været begravet. Noget, der forbinder alting.

Sæson 4 former sig til at blive den største og mest skræmmende sæson hidtil, og vi kan slet ikke vente med at vise mere af serien. I mellemtiden – bed en bøn for amerikaneren.

Artiklen fortsætter under annoncen

LÆS OGSÅ:   Se første teaser til 'Terminator Zero'

‘Stranger Things’ er blandt de mest populære serier på Netflix og blot en uge efter premieren på trejde sæson kunne streamingtjenesten afsløre, at den var blevet set af 40,7 millioner husstande.

Det afsløres ikke hvornår ‘Stranger Things’ sæson 4 får premiere, men det er formodentlig først i slutningen af 2020.

Serien er skabt af Matt Duffer og Ross Duffer, som er en kærlighedserklæring til 80’erne hvor byen Hawkins og en gruppe venner bliver rukket ind i et ekstraordinært mysterium, der involverer tophemmelige offentlige eksperimenter, skræmmende overnaturlige kræfter, og en meget mærkelig pige med overnaturlige kræfter.

Se ‘Stranger Things‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar