Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix teaser ‘The Haunting of Bly Manor’ – Se første billeder

Netflix teaser ‘The Haunting of Bly Manor’ – Se første billeder

26/08/2020 | Flixfilm

The Haunting of Bly ManorNetflix har netop løftet lidt af sløret for den længeventede efterfølger til det stor gyser-hit i 2018; ‘The Haunting of Hill House’.

‘The Haunting of Bly Manor’, som efterfølgeren hedder, der dog bliver en antologi og derfor ikke vil have en direkte relation til første sæson, er endvidere programsat til at få premiere til efteråret.

Se de første billeder fra serien nederst i artiklen.

‘The Haunting of Bly Manor’ er baseret på Henry James’ roman ‘The Turn of the Screw’ fra 1898 og finder sted i en forladt landejendom. Her bor to forældreløse børn sammen med deres kvindelige værge og nogle uvelkomne spøgelser…

Skaberne af første sæson af ‘The Haunting of …’, Mike Flanagan og Trevor Macy er også bag den nye ‘The Haunting of Bly Manor’ og de har lovet at det nye kapitel bliver mere skræmmende;

Artiklen fortsætter under annoncen

“Henry James-fans vil synes at ‘The Haunting of Bly Manor’ er ret vild, og for folk, der ikke er bekendt med historien, vil serien blive utroligt skræmmende. Jeg synes allerede, den er meget mere uhyggelig end første sæson,” udtaler Mike Flanagan.

LÆS OGSÅ:   Den prisvindende detektiv-komedieserie 'Psych' kommer på Netflix

Det er endvidere bekræftet at Henry Thomas, Kate Siegel, Victoria Pedretti og Oliver Jackson-Cohen fra ‘The Haunting of Hill House’ også vil medvirke i de nye afsnit – dog i nye roller, mens sæson 2 naturligvis også vil byde på nye ansigter.

Efter ‘Bly Manor’ er i hus, vil Mike Flanagan kaste sig over projektet ‘Midnight Mass’, som er en ny horror-serie på 7 epsioder om en isoleret gruppe mennesker på en ødet ø, der får eksklusiv premiere på Netflix til næste år.

Se ‘The Haunting of Bly Manor’ på Netflix Danmark til efteråret.

Artiklen fortsætter under annoncen

The Haunting of Bly Manor 1

The Haunting of Bly Manor 2

The Haunting of Bly Manor 6

The Haunting of Bly Manor 4

The Haunting of Bly Manor 56

The Haunting of Bly Manor 3
Skriv kommentar