Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix teaser ‘The Witcher: Sirens of the Deep’

Netflix teaser ‘The Witcher: Sirens of the Deep’

17/11/2023 | Flixfilm

Fantasy-serien ‘The Witcher‘ er blandt Netflix’ største hits, så det var hurtigt efter premiere på første sæson, at streamingtjenesten kunne annoncere, at universet ville blive udvidet med en række spin-offs.

Første fik vi filmen ‘The Witcher: Nightmare of the Wolf‘ i 2021 og sidste kom ‘The Witcher: Blood Origin‘.

Nu er Netflix imidlertid klar med endnu en serie, navngivet ‘The Witcher: Sirens of the Deep’, der kommer ultimo 2024.

I ‘Sirens of the Deep’ bliver Geralt of Rivia, en muteret monsterjæger, hyret til at undersøge en række angreb i en kystnær landsby og finder sig selv trukket ind i en århundredgammel konflikt mellem mennesker og havfolk.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han må stole på venner – gamle som nye – for at løse mysteriet, før fjendtlighederne mellem de to riger eskalerer til total krig.

LÆS OGSÅ:   Spil 'Grand Theft Auto' med Netflix

‘The Witcher: Sirens of the Deep’ er en film og Netflix har løfte sløret for første teaser, som kan ses nederst i artiklen.

Det er i øvrigt, Doug Cockle, den ikoniske stemme fra ‘The Witcher’-videospillene, der lægger stemme til Geralt of Rivia. Joey Batey og Anya Chalotra fra live-action ‘The Witcher’-serien er også med’The Witcher: Sirens of the Deep’ med stemmer til henholdsvis Jaskier og Yennefer.

‘The Witcher’ er baseret på Andrzej Sapkowskis historier og ‘Sirens of the Deep’ er skabt efter den korte novelle ‘A Little Sacrifice’, som ikke tidligere er blevet filmatiseret i hovedserien.

‘The Witcher: Sirens of the Deep’ har premiere på Netflix Danmark i slutningen af 2024.
Skriv kommentar