Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix teaser tre nye originale film

Netflix teaser tre nye originale film

12/03/2017 | Flixfilm

Netflix har netop udsendt teasers og trailers til tre kommende film, der inden længe vil blive tilføjet til det efterhånden store udvalg af originalt indhold på streamingtjenesten.

De tre film, som beskrives nedenfor, er blot de seneste filmnyheder fra Netflix, der har afsløret flere projekter de seneste uger. Heriblandt sci-fi-filmen ‘Bright‘ med Will Smith og Joel Edgerton, ‘War Machine‘ med Brad Pitt, ‘Okja‘ med Jake Gyllenhaal og Tilda Swinton samt ‘Sand Castle’ med Henry Cavill og Nicholas Hoult.

Der formentlig mange flere film i vente fra Netflix, da streamingtjenesten vil bruge 41 milliarder danske kroner på nye film og serier i løbet af 2017. Pengene skulle gerne munde ud i 1000 timers originalt indhold. Det svarer til 2,5 timers unik underholdning fra Netflix – hver eneste dag!

Herunder kan du læse mere og se trailers til de tre kommende Netflix-film, som snart kan ses eksklusivt på streamingtjenesten;

Artiklen fortsætter under annoncen

The Most Hated Woman in America

Premiere på Netflix 24. marts 2017.

I dette sandfærdige drama følger man den åbenmundede ateist Madalyn Murray O’Hairs kontroversielle liv fra de skelsættende retsopgør, som gjorde hende til en kompleks helt og skurk på samme tid, til hendes famøse bortførelse.

Filmen har Oscar-vinderen Melissa Leo, Josh Lucas, Adam Scott, Vincent Kartheiser og Juno Temple på rollelisten, mens den er instrueret af Tommy O’Haver og produceret af Elizabeth Banks m.fl.

LÆS OGSÅ   Tobias Lindholms 'The Good Nurse' får vild start

Win It All

Premiere på Netflix 7. april 2017.

Ludomanen Eddie, kæmper for at bygge sit liv op på ny efter at have tabt 50.000 dollars, der ikke var hans egne. Men hans odds er ikke gode og han har kun en lille chance for at vinde pengene tilbage inden pengenes ejermand bliver løsladt fra fængslet.

Jake Johnson (New Girl) har hovedrollen som den uheldige Eddie, mens han får følgeskab af bl.a. Keegan-Michael Key og Joe Lo Truglio. ‘Win It All’ er instrueret af Joe Swanberg (Drinking Buddies, Easy).

Naked

Premiere på Netflix 11. august 2017.

I dette remake af den svenske komediefilm ‘Naken’ fra 2003, vågner Rob Anderson (Marlon Wayans), op nøgen i en elevator efter en vild polterabend. Her prøver han at gennemskue aftenens hændelser og få styr på tingene, men hver gang vågner han op og oplever samme dag og ydmygelser igen.

Den skøre Marlon Wayans (Scary Movie, White Chicks) er i front og Regina Hall (Scary Movie) spiller hans kommende kone, mens filmen er instrueret af Mike Tiddes (A Haunted House 1 and 2, Fifty Shades of Black).Skriv kommentar