Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix tester billigere abonnement i USA

Netflix tester billigere abonnement i USA

01/01/2014 | Flixfilm

netflix familie abonnementNetflix forsøger hele tiden at imødekomme deres medlemmers ønsker og derfor tester streamingtjenesten nu et nyt og billigere abonnement, der er henvendt til små familier og folk som ikke har behov for høj billedekvalitet. Det er dog kun tilgængelig for medlemmer i USA på nuværende tidspunkt.

Det nye abonnement koster $6.99 om måneden hvilket er 1 dollars mindre end hvad det normale abonnement koster, som er tilsvarende med det medlemskab som tilbydes herhjemme. Med det billige abonnement kan man dog kun streame på én enhed samtidig og billedkvaliteten er i standard opløsning (SD). Det er dermed ikke muligt at se film og serier i HD eller streame på 2 enheder samtidig som det er tilfældet med det normale abonnement. Det billigere abonnement er på nuværende tidspunkt ikke tilgængeligt i Danmark og det er ikke sikkert at det overhovedet bliver muligt at få, da Netflix hele tiden tester nye funktioner, som ikke altid ender med at bliver tilbudt til alle medlemmer.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Frækkere end politiet tillader: Axel F'

Med det nye abonnement tilbyder Netflix nu tre forskellige abonnementstyper i USA. I Danmark kan vi udover at vælge abonnementet til 79 kr om måneden, hvor man kan streame på 2 enheder samtidig også vælge et familieabonnement hvor man kan streame på 4 enheder samtidig. Dette abonnement blev lanceret tidligere i 2013 og koster 50% mere om måneden. Som navnet antyder, er dette abonnement henvendt til store familier hvor alle gerne vil se Netflix samtidig. Dette abonnement testes stadig og Netflix regner ikke med, at mere end 1% af de nuværende medlemmer har brug for familieabonnementet.

Hvis man ønsker, at skifte til familieabonnementet, kan det gøres under “Din Konto” på Netflix.dk. Læs mere om abonnementet her: Netflix familie-abonnement

Artiklen fortsætter under annoncen
Skriv kommentar