Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix tester kortfilm til mobilen

Netflix tester kortfilm til mobilen

11/09/2014 | Flixfilm

netflix mobil danmarkDet er ikke ofte man ser en film i fuld spillelængde på mobilen og derfor tester Netflix nu er helt ny kategori af kortfilm, som er perfekte at se når man er på farten. Det skriver Gigaom.

Filmtjenesten overvejer dermed, at tilføje kortfilm på 2-5 minutters varighed til deres udvalg, således de imødekommer det stigende forbrug fra mobileenheder. Udover deciderede kortfilm er der også tale om klip fra tv-programmer, film og stand-up shows. Det kunne f.eks. være de sjoveste scener fra serien Friends eller de bedste replikker fra Arnold Schwarzenegger.

De korte klip er samlet i deres egen kategori kaldet “Har du fem minutter?” og tilbagemeldingen har indtil videre været meget positiv, udtaler Dantley Davis, Design Manager hos Netflix.

LÆS OGSÅ:   Tour de France ruller igen ind på Netflix

Netflix-medlemmerne ser stadig flest film og serier på deres fjernsyn, men i forbindelse med at mobiltelefonernes skærme er blevet større og større, er det blevet mere naturligt, at se Netflix på de små enheder. Undersøgelser viser dog, at kun omkring 11% ser Netflix i mere end 10 minutter på mobilen, hvilket er anledningen til at Netflix overvejer de kortere klip.

Der er dog værd at bemærke, at Netflix hele tiden tester nye funktioner og det dermed ikke er sikkert, at vi får kategorien med kortfilm at se i Danmark.

Artiklen fortsætter under annoncen
Skriv kommentar