Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix tester mobilabonnement

Netflix tester mobilabonnement

15/11/2018 | Flixfilm

Udbredelsen af teknologi og internethastigheder er ikke det samme i alle lande, men det stopper ikke Netflix, som er tilgængelig i stort set hele verden.

Netflix er dog bevist om, at ikke alle deres medlemmer har brug for HD-billedkvalitet eller ser film og serier på et stort TV, og derfor tester streamingtjenesten netop nu et abonnement, som kun kan bruges på en mobil eller tablet.

For medlemmer, som kun se film og serier på en håndholdt enhed, vil Netflix tilbyde et helt nyt abonnement, som er betragteligt billigere end det nuværende standard-abonnement på 99 kr om måneden.

Det nye abonnement testes pt. i Malaysia hvor prisen er fastsat til ca. 4 USD, hvilket svare til 26 danske kroner – næsten 2/3 billigere end standard-abonnementet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det skriver det amerikanske magasin The Verge.

Hvis mobilabonnementet kommer til Danmark skal vi dog nok forvente en pris på omkring 39 kroner.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Junji Ito Maniac: Japanese Tales of the Macabre'

Der er altså en betragtelig besparelse at hente med det nye abonnement, men man kan som nævnt kun se Netflix på mobil og tablet, og det formodes at streamingtjenesten også vil blokere for at man kan bruge Chromecast, Airplay eller lignende til at sende billedet op på sit TV.

Danmark er formodentlig ikke ét af de lande, som står øverst på listen for at blive tilbudt abonnementet, da Danmark, som bekendt, er langt fremme i forhold til teknologi og internet, men abonnementet giver god mening i lande hvor udviklingen ikke er så langt fremme.

Det skal i øvrigt nævnes, at Netflix hele tiden tester nye tiltag og prismodeller, og det er dermed ikke sikkert at mobilabonnementet bliver udbredt til andre lande hvis ikke det er en succes i Malaysia.Skriv kommentar