Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix tester ny privat-funktion

Netflix tester ny privat-funktion

19/07/2014 | Flixfilm

netflix danmark logoStreamingtjenesten Netflix er ved at afprøve en ny privat-funktion, som betyder at du kan se film og serier i fred og uden at de vil fremgå i historikken. Det skriver flere amerikanske medier.

Man kan dermed roligt kaste sig over tvivlsomt indhold uden at venner og familie vil kunne se, at man har set det. Man vil dermed f.eks. kunne se videre på en serie, uden at andre vil opdage det.

Funktionen kendes også fra computere og internetbrowsere hvor det er muligt at søge på internettet uden at efterlade spor af sine søgninger på computeren.

LÆS OGSÅ   Se første teaser til 'The Pale Blue Eye' med Christian Bale

Anbefalingerne fra Netflix vil heller ikke blive påvirket, hvis man ser film eller serier med privat-funktionen. Det er dermed muligt, at se en rigtig dårlig film uden at frygte, at de fremtidige anbefalinger vil blive påvirket.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den nye funktionen er i øjeblikket kun tilgængelig til et fåtal af Netflix-medlemmerne, men vil senere blive tilgængelig for alle hvis funktionen vurderes til at være brugbar.1 kommentar til Netflix tester ny privat-funktion

  1. thomas thøgersen - kl. 15:00, 19-07-2014:

    Meget god ide 🙂

Skriv kommentar