Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix tester ny UI og ‘Watch Now’ funktion

Netflix tester ny UI og ‘Watch Now’ funktion

12/12/2019 | Flixfilm

watch now ui brugerflade netflixStreamingtjenesten Netflix tester hele tiden nye funktioner og tiltag for at gøre streaming-oplevelsen bedre.

Netop nu testes et nyt user interface, samt en helt ny ‘Watch Now’ funktion, som gør det endnu hurtigere at se videre på sin yndlingsfilm eller serie.

Det er blot få år siden, at Netflix begyndte at indfase den nuværende brugerflade, men i øjeblikket tester Netflix en ny, som kan ses i videoen nedenfor.

Det er en bruger på Reddit, som har uploadet videoen af den nye brugerflade, og i kommentarfeltet er der ikke udpræget begejstring, da mange mener at den gør det endnu sværere at søge og finde frem til de film og serier man gerne vil streame.

Artiklen fortsætter under annoncen

Som flere brugere nævner, ser det ud til at Netflix har hentet inspiration fra brugerfladen på Xbox 360.

Der er ingen informationer om hvilke enheder den nye brugerflade tester på eller om den også vil blive lanceret til de danske Netflix-medlemmere.

Foruden det nye interface tester Netflix også en ‘Watch Now’-funktion, som gør det muligt at starte en afspilning endnu hurtigere end i dag.

LÆS OGSÅ   Netflix overvejer direkte streaming af shows

Nedenfor kan du se en video af den nye ‘Se nu’-funktion.

Når man trykker på ‘Watch Now’-knappen så afspilles næste afsnit af en serie man følger, en titel fra ‘Min Liste’ køen eller en film eller serie, som Netflix’ algoritme har udvalgt.

Hvis man ikke er tilfreds men Netflix’ valg af titel kan man hurtigt skifte videre til en ny film eller serie, som præsenteres med en kort introduktion om hvorfor streamingtjenesten netop har valgt den titel.

Netflix tester hele tiden nye funktioner og det er således ikke sikkert at de bliver rullet ud til alle medlemmer over hele verden, hvis ikke de nye funktioner falder i god jord hos deres kunder. Der går givetvis et par måneder inden at beslutter om den nye brugerflade og ‘Watch Now’ funktionen skal implementeres hos alle brugere.
Skriv kommentar