Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix tester nyt dyrere medlemsskab

Netflix tester nyt dyrere medlemsskab

05/07/2018 | Flixfilm

Det amerikanske medie The Verge skriver, at streamingtjenesten Netflix netop nu forsøger sig med et nyt abonnement, som er dyrere end det nuværende “Premium”-medlemskab.

Der er tale om et såkaldt “Ultra”-abonnement, som giver adgang til at fire personer kan se Netflix, UHD og HDR. Abonnementet er 10-20% dyrere end det nuværende “Premium”-medlemskab.

Den opmærksomme Netflix-bruger vil øjensynligt bemærke, at det nye “Ultra”-abonnement ikke byder på noget nyt i forhold til det det nuværende “Premium”-abonnement.

I følge The Verge er den væsentligste forskel på de to abonnementer, at HDR ikke længere vil være tilgængelig i “Premium”-abonnementet. Man skal dermed betale mere hvis man vil have HDR med i pakken.

Netflix har bekræftet, at det ligenu tester den nye prisstruktur i Tyskland og Italien.

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 47 – 2023)

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er samtidig værd at bemærke, at Netflix hele tiden tester nye funktioner og tiltag, som oftest ikke bliver rullet ud over hele verden, så det er ikke sikkert at det nye abonnement og prisstruktur bliver tilgængelig i Danmark.

Det nye dyrere abonnement har allerede skabt en del negativ opmærksomhed på internettet, da kunder praktisktalt kommer til at betale mere for noget de allerede har i dag, så det er umiddelbart tvivlsomt at Netflix vælger at introducere det nye medlemsskab til alle deres kunder.
3 kommentarer til Netflix tester nyt dyrere medlemsskab

 1. Stig - kl. 07:53, 07-07-2018:

  Ja tak, så tror jeg der er en del, der smutter til HBO eller Viaplay

 2. Brian - kl. 21:42, 07-07-2018:

  Stig

  Hvorfor? Det er ikke noget at folk skal have. Det er bare en mulighed.

 3. Paw - kl. 10:26, 12-07-2018:

  jeg har allerede viaplay og Hbo. og så længe jeg kan beholde prisen på det billigere abbonement, så bliver jeg ?

Skriv kommentar